window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O noua actiune de colectare DEEE a Asociatiei RoRec in judetul Ilfov

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSCampania Asociatiei RoRec „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, revine, in acest weekend, in judetul Ilfov

Bucureşti, 11 iulie 2012 – Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, impreuna cu Primăria Popeşti-Leordeni si alaturi de partenerii Candy, Philips si Skil, ii cheama pe ilfoveni la o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) menita sa mentina mediul mai curat.

Sambata, 14 iulie, intre orele 10.00-18.00, Asociatia Rorec va deschide mai multe puncte de colectare, care vor funcţiona in Popeşti-Leordeni si in Berceni, dupa cum urmeaza:

Popeşti Leordeni:

  1. Popești Români – Școala veche – zona bisericii Vintilă Vodă
  2. Piaţa Sf. Maria – in zona Primăriei
  3. Str. Fermei – Oratoriu Murialdo
  4. Cartier Leordeni – in fata Stadion Intergaz
  5. In Danubiana – Zona Complex

Berceni:

  1. Staţie Boadei
  2. In faţa Primăriei

Informatii suplimentare despre actiunea de colectare din acest weekend, dar si programarea preluarii gratuite de la domiciliu a echipamentelor greu de transportat, se pot face prin call-centerul pus la dispozitie de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, sunand la numarul de telefon 0767.670.412, care va functiona pana vineri, 13 iulie, intre orele 09.00-18.00 si sambata, 14 iulie, in intervalul 9.00-17.00.

Prin participarea la aceasta actiune, locuitorii se vor alatura eforturilor sustinute ale Asociatiei RoRec, menite sa apropie Romania de tinta anuala de colectare DEEE pentru fiecare cetăţean european, de 4 kg/locuitor. Iar cu sprijinul partenerilor Candy, Philips si Skil, Asociatia RoRec rasplateste faptele bune si pune in joc o serie de premii, pe care le ofera celor mai norocosi dintre participanti, la tombolele prilejuite de aceasta actiune de colectare.

Participantii din Popeşti-Leordeni pot pleca acasă cu unul dintre premiile oferite de Candy, Philips si Skil: 5 cuptoare cu microunde, 5 hote, 7 masini de gaurit si 7 cafetiere. Nici cetatenii din Berceni nu sunt uitati, si pot castiga, prin tragere la sorti, 5 hote si 5 ferastraie verticale. Tombola va avea loc sambata, 14 iulie, de la ora 19.00, la Primaria Popeşti-Leordeni.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Ilfovenii pot scapa de DEEE si in afara actiunilor de colectare. In judet, exista un centru de colectare permanent, unde sunt asteptati cu vechiturile de care nu mai au nevoie. Acesta este situat in Voluntari, pe Str. Tudor Vladimirescu nr. 40, in spatele Caminului Cultural. Telefon de contact este 0731136942.

Actiunea din acest weekend este cea de-a sasea derulata anul acesta de Asociatia RoRec in judetul Ilfov, in cadrul campaniei Asociatiei RoRec “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”. Prima actiune a avut loc la data de 28 aprilie, la Voluntari. La 5 mai a urmat o noua actiune, de data aceasta in Otopeni si Tunari, iar la 12 mai, echipa RoRec a dus colectarea DEEE in Buftea. A urmat, la 19 mai, actiunea din Baloteşti si Ciolpani. Cea mai recenta actiune derulata de Asociatia RoRec in judetul Ilfov a avut loc la 7 iulie, la Brăneşti.

Peste 400.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate deja, in cadrul actiunilor desfasurate, anul acesta, in campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. In 2011, au fost stranse peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice colectate, in 220 de actiuni din 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

Contact:

Asociatia RoRec

Isabelle Greger

Reprezentant zonal

Email: isabelle.greger@rorec.org

Mobil: 0751 302 128

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top