window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O noua actiune de colectare DEEE a Asociatiei RoRec in judetul Ilfov

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSAsociatia Romana pentru Reciclare RoRec, alături de Primăria Pantelimon si de partenerii Philips si Skil, ii cheama pe locuitori sa spuna un “Da!” hotarat pentru un mediu inconjurator mai curat si mai sanatos si sa participe la o noua actiune de colectare, care va avea loc la finele acestei saptamani.

Sambata, 21 iulie, intre orele 10.00-17.00, Asociatia Rorec va deschide puncte de colectare, in localitatea Pantelimon. Acestea vor functiona in urmatoarele locatii:

  1. Str. Sfantul Gheorghe , cap Maxi Taxi
  2. Str. Mioritei intersectie cu Str. Walter Maracineanu
  3. Str. Visinilor intersectie cu str. Viilor
  4. Str. Duzilor intersectie cu Str. Prunilor

Pentru cei ce doresc sa obtine informatii suplimentare despre actiunea organizata in acest weekend, Asociatia RoRec pune la dispozitie numarul de telefon 0767.670.412, care va functiona pana vineri, 20 iulie, intre orele 09.00-18.00, si sambata, intre orele 09.00-16.00.

Prin participarea la aceasta actiune, locuitorii se vor alatura eforturilor sustinute ale Asociatiei RoRec de a apropia Romania de tinta anuala de colectare DEEE pentru fiecare cetăţean european, de 4 kg/locuitor.

Cei care se debaraseaza, in cadrul actiunii Asociatiei Rorec, de un electrocasnic vechi sau defect, pot pleca acasa cu unul nou, dintre cele puse in joc de Philips si Skil. Participantii pot castiga 5 hote, 5 mixere, 5 polizoare unghiulare, 5 ferastraie verticale. Cei care vor sa afle daca le-a suras norocul si daca au castigat sunt asteptati la festivitatea de premiere, care va avea loc in curtea scolii din Strada Sfântul Gheorghe, la data de 21 iulie 2012, ora 18.00.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Actiunea din acest weekend este cea de-a saptea derulata anul acesta de Asociatia RoRec in judetul Ilfov, in cadrul campaniei Asociatiei RoRec “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”. Prima actiune a avut loc la data de 28 aprilie, la Voluntari. La 5 mai a urmat o noua actiune, de data aceasta in Otopeni si Tunari, iar la 12 mai, echipa RoRec a dus colectarea DEEE in Buftea. A urmat, la 19 mai, actiunea din Baloteşti si Ciolpani si cea de la 7 iulie, din Brăneşti. Cea mai recenta actiune derulata de Asociatia RoRec in judetul Ilfov a avut loc la 14 iulie, in Popeşti Leordeni.

Caracterul nociv al acestor deseuri – de 10 ori mai mare decat cel al deseurilor menajere -, creste importanta colectarii si reciclarii acestora. Pentru a usura acest proces, locuitorii judetului Ilfov pot depune DEEE si la centrul de colectare permanent, deschise de Asociatia RoRec, cu sprijinul autoritatilor, in Voluntari – Str. Tudor Vladimirescu nr. 40 (in spatele Caminului Cultural).

Peste 400.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate deja, in cadrul actiunilor desfasurate, anul acesta, in campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. In 2011, au fost stranse peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice colectate, in 220 de actiuni din 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

Contact:

Asociatia RoRec

Isabelle Greger

Reprezentant zonal

Email: isabelle.greger@rorec.org

Mobil: 0751 302 128

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top