window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O noua actiune de colectare DEEE a Asociatiei RoRec in judetul Ilfov, in 2012

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSAsociatia Romana pentru Reciclare RoRec organizeaza o noua actiune in judetul Ilfov, unde, alaturi de primariile Otopeni si Tunari si de partenerii Candy, Philips si Skil, continua campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, cu care locuitorii s-au întâlnit şi anul trecut.

Sambata, 5 mai 2012, intre orele 09.30 – 16.00, Asociatia RoRec, alaturi de primariile Otopeni si Tunari si de partenerii Candy, Philips si Skil, organizeaza o noua actiune de colectare in judet, in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”. Astfel, locuitorii sunt asteptati sa aduca, la punctele de colectare enumerate mai jos, deseurile de echipamente electrice si electronice:

Otopeni

  1. Strada Lacul Ursului (zona pieţei)
  2. Strada Sofia (intersecţie cu Strada Bisericii)
  3. Strada Ferme A (intersecţie cu Strada Ferme F)
  4. intersecţie Drumul Odăii cu Strada Tudor Vladimirescu

Tunari

  1. In faţa şcolii

In cazul unor obiecte grele sau voluminoase pe care cetatenii vor sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru informatii suplimentare in legatura cu modalitatea in care acestia pot programa un transport, cetatenii pot apela numarul 0767.670.412, disponibil pana vineri, 4 mai, intre 09.00-18.00 si sambata, 5 mai, până la ora 15.00.

Pentru deponentii din Otopeni si Tunari, Asociatia RoRec va organiza doua tombole si, prin tragere la sorti, acestia au posibilitatea de a intra in posesia unuia dintre premiile oferite de partenerii Candy, Philips si Skil.

Astfel, cetatenii din Otopeni care depun aparatura electrica sau electronica veche ori uzata, pot castiga unul dintre urmatoarele premii oferite de Candy si Philips: 5 cuptoare cu microunde, 10 fiare de calcat si 10 cafetiere.

Deponentii din Tunari pot pleca acasa, in urma tragerii la sorti, cu unul dintre urmatoarele premii oferite de Philips si Skil: 5 masini de gaurit si 10 mixere.

Tragerile la sorti pentru ambele localitati si premierea voluntarilor vor avea loc sambata, 5 mai, ora 18.00, la Sala de Consiliu a Primariei Otopeni.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate, in 2011, in cadrul campaniei “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. Daca, in 2010, campania s-a desfasurat in 13 judete, in anul 2011, Asociatia RoRec a desfasurat nu mai putin de 220 de actiuni in 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

Contact:

Asociatia RoRec

Isabelle Greger

Reprezentant zonal

Email: isabelle.greger@rorec.org

Mobil: 0751 30 21 28

Go to Top