window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O noua actiune de colectare DEEE a Asociatiei RoRec in judetul Ilfov

Asociatia Romana pentru Reciclare RorecAsociatia Romana pentru Reciclare RoRec, impreuna cu Primaria Clinceni si cu sprijinul partenerului Philips, organizeaza o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) in ziua de 5 noiembrie.

Sambata, 5 noiembrie 2011, la ora 09.00, se vor deschide punctele provizorii de colectare, la care cetatenii pot depune aparatura veche sau uzata. Punctele de colectare vor fi deschise pana la ora 16.00 si vor fi amplasate dupa cum urmeaza:

  • Clinceni – Strada Principala nr. 107 A (in fata primariei)
  • 1 Decembrie – Strada Prunilor (Piata Alba Iulia)

Aici, Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec ii asteapta pe locuitorii din Clinceni si 1 Decembrie, precum si pe cei din zonele invecinate, sa se implice si sa depuna aparatura electrica si electronica veche sau defecta.

Pentru echipamentele electrice sau electronice voluminoase si dificil de transportat, colectarea DEEE se va derula prin preluarea gratuita de la domiciliu. Pentru detalii despre programarea transportului de la domiciliu, cetatenii pot apela numarul de telefon – 0736.161.788, pana vineri, 4 noiembrie, intre orele 10.00-18.00 si sambata, 5 noiembrie, in intervalul orar 10.00-16.00.

Toti deponentii vor participa la tombola cu premii si vor avea sansa sa castige unul dintre premiile oferite de partenerul Philips: 5 aspiratoare, 5 fiare de calcat si 10 cafetiere.

Sambata, 5 septembrie, la ora 18.00, la sala de consiliu a Primariei Clinceni, vor avea loc tragerea la sorti si premierea voluntarilor.

Actiunea din acest weekend este cea de-a cincea derulata anul acesta de Asociatia RoRec in judetul Ilfov, in cadrul campaniei Asociatiei RoRec “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”. In 30 aprilie, locuitorii din Voluntari, Tunari, Afumati si Petrichioaia au colectat 8,01 tone DEEE, iar in 28 mai, cetatenii din Magurele, Varteju, Clinceni si 1 Decembrie s-au debarasat responsabil de aproape 3 tone de aparatura electrica si electronica veche ori uzata. La cea mai recenta actiune din Ilfov, din 18 iunie, de la Otopeni, s-au colectat peste 2.000 kg DEEE iar in 22 octombrie, locuitorii din Voluntari au depus 6,36 tone DEEE.

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec a derulat, de la mijlocul lunii martie, peste 190 de actiuni de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) la nivel national, in parteneriat cu primariile. Au fost colectate pana acum, din peste 600 de localitati, peste 900 de tone DEEE, care au luat deja calea reciclarii conform standardelor europene de mediu.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

Contact:

Asociatia RoRec

Alexandu Niculae

Reprezentant zonal

Email: alexandru.niculae@rorec.ro

Mobil: 0728 22 22 09

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top