HISTORY® începe luna octombrie cu un nou serial, „Bătălia cuțitelor”, difuzat în premieră începând cu 1 octombrie, de la ora 22:00. Acesta prezintă o nouă competiție la care participă cei mai experimentați fierari, experți în arte marțiale și specialiști în realizarea de cuțite  din America, în încercarea de a câștiga un premiu de 20.000 de dolari.

În fiecare episod, participanții concurează contracronometru într-o cursă cu obstacole nemaivăzută la televizor, care le testează forța, exactitatea și măiestria de a realiza lamele cuțitelor și de a mânui armele. Doar cei doi concurenți care au obținut cei mai buni timpi intră în runda finală, „Dead Run”, în fiecare săptămână. Câștigătorul din fiecare episod primește un premiu în bani și locul râvnit în finala sezonului unde va concura în ultima fază a competiției, pentru a câștiga titlul de campion al „Bătăliei cuțitele”.

Despre HISTORY®

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

 HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.