HaineCopii.com.ro - magazin online cu haine pentru copii şi bebeluşi

www.HaineCopii.com.ro este noul magazin online cu haine pentru copii şi bebeluşi, cu livrare pe întreg teritoriul ţării. Mămicile ocupate pot cumpăra uşor şi comod hăinuţe pentru cei mici, din confortul casei, de la birou sau atunci când sunt în deplasare, magazinul online fiind optimizat şi pentru afişarea pe telefoanele mobile cu acces la internet.

Produsele disponibile pe rafturile virtuale ale magazinului online sunt fabricate în România, în atelierul propriu. Lansarea acestui magazin online cu haine pentru copii şi bebeluşi este o extensie a afacerii de familie. Având o experienţă de peste 20 de ani în producţia de haine pentru copii şi bebeluşi, pe HaineCopii.com.ro se găsesc produse esenţiale pentru garderoba copiilor, de la nou-născuţi până la cei mai măricei, cu vârsta de până la 7 ani.

Vizitatorii magazinului online www.HaineCopii.com.ro găsesc body-uri pentru bebe, salopete, costumaşe, bluze şi pantaloni pentru copii, precum şi articole speciale pentru botez – primul eveniment important din viaţa celor mici.

Preţurile produselor pleacă de la 6 lei pentru o căciuliţă, 9 lei pentru un body bebe şi 14 lei pentru o bluză pentru copii.

Aceste hăinuţe sunt lucrate cu atenţie la detalii şi în croieli practice, apreciate de mămici. Ţesăturile şi accesoriile folosite în procesul de fabricaţie sunt atent selecţionate, au culori plăcute şi au în compoziţie bumbac fin, moale, care lasă pielea copilului să respire.

www.HaineCopii.com.ro
www.facebook.com/HaineCopii.com.ro

HaineCopii.com.ro este administrat de Azuga Impex SRL.
Înfiinţată în Bucureşti, în anul 1993, compania a debutat în industria textilă prin producţia hainelor de copii, deservind distribuitori din întreaga ţară. În 2011 a lansat marca înregistrată MIMO, sub care se comercializează o linie de haine şi bijuterii din materiale nepreţioase, dedicată femeilor, disponibilă în magazinul online www.MimoStore.ro.

În aprilie 2014 se adaugă în portofoliu magazinul online cu haine pentru copii şi bebeluşi www.HaineCopii.com.ro.

Go to Top