window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O noua editie a Targului de Produse Traditionale si Ecologice s-a deschis de astazi pana duminica in Piata Crangasi / Bucuresti / 26-29 august 2010

Seria Targurilor de Produse Traditionale si Ecologice, organizate in fiecare week-end in Complexul Agroalimentar Crangasi, continua, astazi fiind deschisa oficial cea de a sasea editie. Pentru bucurestenii din Sectorul 6, ca dealtfel pentru toti cei interesati de bunatatile traditionale sau de alte obiecte necesare confortului personal si unei ambiante atragatoare, organizatorii au pregatit o serie de surprize care sa mentina treaz interesul vizitatorilor pe toata durata targului (26-29.08). Acestia vor putea sa deguste si sa cumpere delicatese traditionale din toate colturile tarii, dar si sa se bucure de o varietate de produse nealimentare ecologice sau lucrate manual.

Astfel, palinca, dulceturile si gemurile de casa, painea taraneasca, turta dulce si covrigii, mierea clasica sau speciala (de menta, coriandru sau zmeura), vinurile obtinute din fructe diverse, celebrul otet natural de miere si mere, legumele preparate pentru iarna si prajiturile de casa pregatite de gospodinele maramuresene, sunt doar cateva dintre minunatiile care ii vor delecta la acest sfarsit de saptamana pe cei care vor trece pragul Targului. Acestora li se vor adauga obiecte de podoaba lucrate manual si produse din plante medicinale folosite atat pentru uz intern (ceaiuri, tincturi), cat si pentru a crea un mediu ambiental sanatos, placut si relaxant in casele noastre, produse cosmetice naturale, create in serii mici, venite din zona Bacaului si din Bihor.
O atractie speciala o vor reprezenta cozonacii traditionali si placintele Poale-n brau venite din frumoasa si imbietoarea Bucovina, care se vor alatura deja celebrelor bomboane dacice aduse tocmai din Maramures.
Organizat in cea mai moderna piata din Bucuresti, targul isi propune sa promoveze producatorii de mancare traditionala romaneasca, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa.
Micii producatori beneficiaza de o platforma ideala de expunere si comercializare a alimentelor, in conditii optime de igiena si siguranta, in cel mai mare si mai populat sector al Capitalei, avand astfel asigurat accesul la un numar foarte mare de potentiali cumparatori.
Targul de produse traditionale si ecologice este deschis in fiecare week-end, de joi pana sambata, intre orele 7-21 si duminica intre orele 7-15, in incinta Complexului Agroalimentar Crangasi.
Evenimentul este organizat de Plus Media Management si Complexul Agroalimentar Crangasi, cu sprijinul Primariei Sector 6 si Administratiei Pietelor Sector 6.

Pentru informatii suplimentare si rezervare standuri o puteti contacta pe Georgiana Manolescu director de vanzari Plus Media Management, telefon 0727.859801, e-mail: georgiana.manolescu@expomall.ro
office@plusmediacom.ro
http://www.plusmediacom.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top