window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Kids Education  Palatul Copiilor

În weekendul 18-19 aprilie, la Palatul Copiilor, va avea loc o nouă ediție a Kids Education, evenimentul pentru întreaga familie. Vizitatorii sunt așteptați cu oferte speciale, lecții demonstrative, mini-spectacole și concursuri cu premii pentru copii.

Fundația Montessori a pregătit o serie de ateliere creative la care participarea este gratuită, Bursuceii Veseli vor oferi abonamente la cursuri de înot, dans și actorie în cadrul unor concursuri pentru copii, iar Felicia Filip va fi prezentă la standul Opera Comică pentru Copii, pentru a le vorbi copiilor despre educația muzicală.

În plus, expozanții care participă la Kids Education au pregătit oferte speciale și programe artistice, educative și amuzante, speciale pentru copii și părinți, la care participarea este gratuită.

Invităm părinții și bunicii să vină împreună cu copiii la Kids Education. Am pregătit activități interesante pentru întreaga familie, de la cursuri la concursuri, de la ateliere creative la discuții despre diverse metode de educație. Vă așteptăm cu mare drag!” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

La KidsEducation vor participa grădinițe, școli, afterschool-uri, firme care oferă cursuri extrașcolare pentru copii, dar și ONG-uri, dedicate educației copiilor cu vârsta între 2-14 ani.

Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Târgul de oferte educaționale Kids Education este organizat de firma Jessco Management.
Parteneri media: UrbanKid.ro, SuntParinte.ro, Intuitext, Portal Învățământ și Agenda Culturală pentru Copii.

Partener radio: Itsy Bitsy.

Go to Top