O nouă legătură CFR între Bucureşti Nord şi Cluj Napoca

CFR Călători informează că, pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor pasagerilor, începând de astăzi – 16 septembrie 2014, trenul InterRegio 1641/1642 Bucureşti Nord – Dej Călători şi retur îşi va prelungi traseul până la Cluj Napoca şi retur în regim de tren Regio Expres.

Pentru această variantă de călătorie, CFR Călători pune la dispoziţia pasagerilor vagoane de dormit, cuşetă şi clasă.

CFR Călători acordă importante reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile. Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online. Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile de călătorie acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul nostru, www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale .
Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.