#Teatru de Opereta | Victoria și-al ei Husar

Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian”, în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor, vă invită în data de 23 aprilie 2017, la ora 18.30, în Sala Mare la premiera operetei „Victoria și-al ei husar” (Viktoria und ihr Husar).

„Victoria și-al ei husar”, operetă în trei acte de Paul Abraham, pe un libret de Alfred Grünwald și Fritz Löhner-Beda, redă povestea de dragoste dintre frumoasa Victoria și husarul Koltay.

 Subiectul operetei și idila celor doi ne poartă, rând pe rând, din peisajul însorit al Japoniei, în pitorescul St. Petersburg, ajungând apoi într-un orășel din Ungaria.

Primul război mondial și anii ce i-au urmat pun dragostea lor la mari încercări.

Victoria, crezându-și iubitul mort în război, se căsătorește cu un distins diplomat american, pe numele său Cunlight. Însă viața o readuce pe Victoria față în față cu Koltay, prima sa iubire. Deznodământul? Vă invităm să îl aflați!

Conducerea muzicală: Tiberiu Oprea

Regia: Cătălin Voineag

Decoruri: arh. Cătălin Arbore

Costume: Hristofenia Cazacu

Coregrafia: Mihaela Atanasiu

Coordonator balet: Traian Vlaș

Mișcare scenică: Andreea Toma

Biletele pot fi achiziționate de la agenția de bilete a Palatului Național al Copiilor de luni până vineri, între orele 12.00 și 18.00, și sâmbăta, între orele 12.00 și 14.00.

Biletele sunt puse în vânzare și online pe:

http://www.startickets.ro/

http://www.ticketstore.ro/

În limita locurilor disponibile, biletele se pot cumpăra și cu o oră înainte de începerea spectacolului, de la agenția de bilete a Palatului Național al Copiilor.