window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O noua provocare pentru cicloturismul romanesc de sosea / 4-13 iunie 2010

Va invitam sa participati la manifestarea sportiva „10 ZILE CU BICICLETA LA MARE, 270 km pe zi”, pe traseul Bucuresti – Urziceni – Slobozia – Constanta si retur, timp de 10 zile, care se desfasoara in perioada 4 – 13 iunie 2010, cu scopul de a face ture la mare sau de antrenament.
Puteti merge o parte din traseul de start sau de sosire, o zi intreaga sau mai multe zile sau intreg traseul pe cele 10 zile planificate, conform Regulamentului de desfasurare de mai jos.

REGULAMENT DE DESFASURARE
a manifestarii sportive „10 ZILE CU BICICLETA LA MARE, 270 km pe zi”,
din perioada 4 – 13 iunie 2010
ORGANIZATOR: CS Vointa Bucuresti, prin persoana dl. antrenor de ciclism Florin LEONTE, Federatia Romana de Ciclism si Triatlon si Asociatia Bate Saua sa Priceapa Iapa.

OBIECTIVE:
1.Participarea la festivitatea de premiere la finalul Turului Ciclist al Romaniei 2010, ce va avea loc sambata, 12 iunie 2010 in Constanta, la ora 15.30.
2.Incurajarea practicarii ciclismului de masa si de performanta si antrenarea ciclistilor in cadrul programului de pregatire, atat a celor legitimati cat si celor amatori.
3.Promovarea si incurajarea mersului cu bicicleta, ca mijloc de transport alternativ ecologic, nepoluant, pentru un mediu mai curat si mai sanatos.
4.Incurajarea cicloturismului romanesc pe traseul Bucuresti, Urziceni, Slobozia, Constanta si litoralului romanesc.

SPECIFICATII DE COORDONARE: Actiunea consta in deplasarea ciclistilor pe ruta: Primaria Bucuresti – Piata Unirii – Piata Universitatii – Calea Mosilor – Sos. Colentina – Primaria Urziceni – Primaria Slobozia – Tandarei – Giurgeni – Primaria Harsova – Stupina – Galbiori – Primaria M.Kogalniceanu – Ovidiu – intrarea Constanta – B.dul Tomis – Sala Sporturilor Constanta, intr-o zi (in aproximativ 10 ore), cu plecarea si sosirea din fata Primariei Bucuresti, trecerea pe la Primaria Slobozia, cu sosire la Sala Sporturilor Constanta, iar in urmatoarea zi intoarcerea pe acelasi traseu spre Bucuresti si asa mai departe, timp de 10 zile (o zi dus la mare, o zi intors la Bucuresti).
Viteza medie de deplasare: 30-32 km/ora (unde se poate si cu 35 km/h). Participarea la aceasta activitate se poate considera ca si antrenament, unde fiecare participant sau Club isi stabileste distanta pe care se deplaseaza sportivii, obiectivul principal fiind mersul in formatie grupat. Nu este o activitate gen concurs, ci o posibilitate de antrenament sau de a face o tura la mare, in mod grupat.
Fiecare participant se incadreaza in programul stabilit, cu respectarea specificatiilor pe care le da organizatorul pe timpul desfasurarii actiunii, privind organizarea si viteza de deplasare a plutonului, locurile de oprire pentru alimentare de traseu, pauze, remedierea penelor, etc.
Pe traseu se face o pauza de 30 min. la Slobozia pentru servirea masei de pranz, urmand si alte mici pauze, inainte si dupa Slobozia, pentru alimentare de traseu, conform Programului de mai jos.
Avem promisiunea unei masini de asistenta pe traseu, pe durata a catorva zile, care va merge in spatele plutonului.
PERIOADA: 4-13 iunie 2010.
Ora: plecarea este la ora 08.00 din fata Primariei Bucuresti, respectiv Sala Sporturilor Constanta iar sosirea in jurul orelor 18.00 la Sala Sporturilor Constanta, respectiv Primaria Bucuresti.
In data de 12 iunie, sosirea in Constanta va fi pana la ora 15.15 pentru a putea participa la festivitatea de premiere la finalul Turului Ciclist al Romaniei, care incepe la ora 15.30.
TRASEUL: Primaria Bucuresti – Piata Unirii – Piata Universitatii – Calea Mosilor – Sos. Colentina – Primaria Urziceni – Primaria Slobozia – Primaria Harsova – Primaria M.Kogalniceanu – Ovidiu – intrarea Constanta – B.dul Tomis – Sala Sporturilor Constanta.
Distanta totala: 270 km pe zi (Bucuresti-Constanta) x 10 zile = 2.700 km.

PARTICIPANTI: antrenor de ciclism Florin Leonte (43 de ani), pe toata perioada manifestatiei sportive, in perioada 4 – 13 iunie 2010.
Mai participa ciclistii amatori (care au un nivel bun de pregatire si care vor fi selectionati de catre organizator, in ziua in care participa), precum si cei legitimati care doresc sa faca o tura la mare sau sa se antreneze pe o parte a traseului, pe tot traseul, pe timp de o zi sau de mai multe zile din perioada mentionata. Total participanti estimati pe tot traseul sau pe o portiune din traseu = 1- 15 ciclisti.
Se merge in formatie de pluton compact cu schimb de trena.
Fiecare participant se obliga sa aiba bicicleta in stare buna de functionare, sa poarte casca de ciclist, sa-si asigure alimentatia de traseu si camere de rezerva in caz de pana si sa respecte regulile de circulatie pe drumurile publice si specificatiile organizatorului.
CAZAREA SI MASA: Este suportata de fiecare ciclist participant, personal sau prin Clubul unde acesta este legitimat sau pe cont propriu pentru cei amatori.

Biografie Florin LEONTE:
-domiciliu in Bucuresti
-43 de ani, necasatorit
-antrenor voluntar de ciclism, la CS Vointa Bucuresti
-absolvent Institutul de Marina „Mircea Cel Batran”, Constanta – 1985
-licentiat Facultatea de Educatie Fizica si Sport, ANEFS, Bucuresti – 1996
-curs Postuniversitar de Relatii Publice, Universitatea Bucuresti – 1997
-curs Postuniversitar de Stiinte Politice, SNSPA – 1998.

Va multumesc,
Cu deosebit respect,

Antrenor ciclism CS Vointa Bucuresti
Prof.
Florin Leonte
Tel. 0744.158.497.

Va multumim pentru atentie!

George CULDA / 0722 736694, 021 315 9811
– Presedinte Asociatia ” BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA ”
– Vice-Presedinte FEDERATIA BICICLISTILOR DIN ROMANIA
www.batesaua.ro, www.velorutia.ro, www.velorutia.ro, www.velobello.wordpress.com
www.hartavelo.ro, www.velomap.ro, www.biciclisti.ro
geobatesaua@yahoo.com
http://www.batesaua.ro

2014-01-29T14:50:55+02:0004 iunie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sport|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top