window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O noua scoala de vara pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale / Timisoara – Poieni Strambu

Fundatia Pentru Voi organizeaza in perioada 22 28 iunie la Poieni Strambu, in judetul Timis, o noua scoala de vara, pentru adulti cu dizabilitati intelectuale, beneficiari ai Centrului de zi impreuna. Evenimentul face parte din proiectul Economia sociala – o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste in oameni!

Temele abordate in cadrul scolii de vara sunt: autocunoasterea si autoreprezentarea, relatiile cu ceilalti, comunicarea, exprimarea emotiilor, rolul de adult, comportamentul la locul de munca. Se vor organiza discutii, jocuri de rol, jocuri de inter-relationare pentru formarea abilitatilor de cooperare si relationare. Din program nu vor lipsi atelierele de creatie, competitiile sportive, drumetiile, plimbarile in aer liber, seratele dansante si traditionalul foc de tabra. Toate aceste activitati vor veni in ntmpinarea nevoii de a se cunoaste mai bine, de a se accepta pe ei insisi, de a-si face noi prieteni.

Scoala de vara este un prilej de bucurie, relaxare si voie buna pentru beneficiarii nostri, ea fiind pentru multi din ei singura excursie de care au parte.

0256228062
pentruvoi@pentruvoi.ro
http://www.pentruvoi.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top