window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Dupa succesul grupei din luna mai o noua sesiune de training Supply Chain Management – Managementul Lantului de Aprovizionare Distributie se va desfasura in perioada 25-27 iunie la Predeal;
www.tradeconsult.ro

Fiindca Supply Chain Management este Stiinta de a vinde ce trebuie, cnd trebuie Si unde trebuie, cu un profit ct mai bun. Practica este la fel de veche ca Si comertul n sine, dar tehnologiile informatice Si de comunicatii au revolutionat lanturile de furnizare de astazi, facndu-le mult mai puternice, rapide Si ieftine.

OBIECTIVE:
Cursul Si propune sa ofere participantilor prezentarea elementelor introductive de logistica interorganizationala, a conceptelor: parteneriatul interorganizational, managementul lantului de distributie/aprovizionare.

GRUP TINTA:
Top management; managerii din aprovizionare, desfacere, marketing; managementul operational – marile procese de productie; departamente de logistica, depozitare, transport; departamente financiare.

Mai multe informatii la www.tradeconsult.ro

C&C Training&Consulting
web: www.tradeconsult.ro
email: office@tradeconsult.ro
Tel: 0730.610.660
www.tradeconsult.ro
office@tradeconsult.ro
http://www.tradeconsult.ro

Go to Top