Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec si Primaria Sectorului 4, alaturi de partenerul Bosch, ii premiaza din nou pe cetatenii care au colectat responsabil deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) la punctele mobile si la cele fixe special amenajate in Sectorul 4 al Capitalei.

Proiectul-pilot demarat in luna iunie de catre Asociatia RoRec si Primaria Sectorului 4 continua si luna aceasta, cu noi actiuni, dar si cu o tombola la care vor fi premiati zece bucuresteni care s-au debarasat de echipamentele pe care nu le mai foloseau.

4.124 kilograme DEEE au fost colectate in a doua luna de campanie in care s-au derulat actiunile din cadrul proiectului realizat in colaborare cu Primaria Sectorului 4. Astfel, cantitatea totala de DEEE colectata pana acum in cadrul proiectului din Sectorul 4 al Capitalei se ridica la aproape 9 tone DEEE.

316 cetateni au depus deseuri la punctele de colectare fixe sau la echipajele mobile, in a doua parte a campaniei, iar zece dintre acestia vor fi recompensati la 11 august, cand va avea loc a doua tragere la sorti lunara din cadrul acestei campanii, cu 10 seturi de pre