O piele fina in doar trei minute cu noile produse depilatoare de la Farmec

  • O piele fina in doar trei minute cu noile produse depilatoare de la Farmec

O piele fina in doar trei minute cu noile produse depilatoare de la Farmec

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, îşi extinde portofoliul de produse cu o nouă gamă de depilatoare cu acțiune rapidă. Creme pentru piele normală și sensibilă, benzi pentru față și corp, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară, roll-on, sunt câteva dintre noutățile noii game. În doar 3 minute după aplicare, noile produse depilatoare lasă o piele fină şi o senzaţie de prospeţime.

Conform studiilor noastre, Farmec este primul brand ales de români în procesul de achiziţie al unui produs de epilare, cu o cotă de piaţă de 48,9% în volum şi de 42,8% în valoare. Continuăm să ne surprindem consumatorii anul acesta cu o nouă gamă de produse depilatoare venind astfel în întâmpinarea celor mai diversificate nevoi și preferințe. Pe lângă acțiunea rapidă și eficientă, noile depilatoare au și proprietăți hidratante, emoliente şi calmante”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

 

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Gama conține 4 subgame diferențiate prin specificitatea produselor în funcție de tipul de piele: depilatoare cu extract de Orhidee concepute pentru pielea normală; cu extract de Argan destinate pielii deshidratate; cu extract de Vanilie potrivită pielii sensibile.

În noua gamă se găsesc şi produse special realizate pentru adolescenţi: depilatoare cu extract de Zmeură pentru pielea sensibilă, şi pentru  bărbaţicrema depilatoare cu Boswellia Serrata.

Noile depilatoare Farmec cu eficienţă sporită şi acţiune rapidă se întind uniform pe piele, îndepărtează rapid firele de păr, au o toleranţă cutanată mult îmbunătăţită şi sunt bogate în principii active ce conferă pielii hidratare, catifelare şi protecţie. De asemenea, acestea conţin parfumuri plăcute şi conferă o senzaţie de prospeţime pielii, în doar 3 minute de la aplicare.

Mai multe informaţii despre noua gamă de depilatoare Farmec găsiţi pe site-ul companiei şi pe pagina de Facebook.

# # #

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

 

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!