window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O rețetă răcoroasă pentru ultima lună de vară,  de la BekoLuna august este ultima lună în care te mai poți bucura de vară și de rețetele răcoroase ale acestui anotimp călduros. Și pentru că atmosfera de vacanță și temperatura ridicată te-a convins să optezi pentru un meniu cât mai fresh, Beko te îndeamnă să profiţi de reţetele speciale pe care ţi le oferă pe www.gatesti-ingenios.ro, la secţiunea Soluţii sănătoase.

Salata arăbească de pătrunjel, Tabule, este o rețetă ușoară și răcoroasă pentru care ai nevoie doar de pătrunjel, ardei, ceapă verde, grâu, lămâie, mentă și ardei iute. Pentru a-ți oferi senzația răcoritoare de care ai nevoie în aceste zile călduroase, singurul lucru pe care îl ai de făcut este să lași amestecul la frigider timp de o oră.

Beko îți pune la dispoziție ajutorul ideal atât în prepararea rețetei cât și în păstrarea sa în condiții optime. Combina frigorifică Beko Smart Blue DBK386WDR+ beneficiază de funcția Active Fresh Blue Light cu lumină albastră care are efect de fotosinteză și păstrează prospeţimea şi proprietăţile nutritive, vitaminele fructelor şi legumelor pentru mai mult timp.

În plus, prin intermediul funcției Voice Recorder, Beko DBK386WDR+ îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza fiecare rețetă printr-un mesaj, astfel, încurajându-ți familia să-ți încerce noua rețetă într-un mod inovativ și amuzant.

Bucură-te de rețetele răcoroase ale verii!

2013-08-13T12:05:05+03:0013 august 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top