window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O saptamana pana la desfasurarea Forumului Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSForumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012, cel mai important eveniment al anului in managementul performantei, va debuta saptamana viitoare, in 16 mai. La Forum sunt asteptati profesionisti din Romania, experti in managementul performantei, directori de resurse umane, manageri si antreprenori din departamente si industrii diverse cu interes in managementul performantei.

Evenimentul va avea loc la Bucuresti, intre 16 si 18 mai, in cadrul Hotelului Howard Johnson Grand Plaza si este format din doua module: Masterclass si Conferinta.
Pe langa cele 20 de prezentari si paneluri organizate in cadrul Conferintei, programul Forumului este initiat de un Masterclass de o zi sustinut de catre doi experti internationali cu rezultate exceptionale in domeniul strategiei, managementului performantei si Balanced Scorecard.

In cadrul Masterclass-ului din 16 mai vor sustine prezentari Dr. Ahmed Samy, directorul Biroului de Strategie si Management al Performantei din cadrul Western Region Municipality, Guvernul Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Cu o experienta profesionala de peste 12 ani in coordonarea initiativelor strategice de management al performantei, acesta va sustine o prezentare a studiilor de caz bazandu-se pe evolutia Cadrului Managementului strategiei bazat pe Balanced Scorecard, dezvoltarea si executia strategiei, intalnirile de evaluare a performantei.

Al doilea vorbitor international care va prezenta in cadrul Masterclass-ului este Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud (Dr. 3M), consilier al Ministrului Muncii din Arabia Saudita, vicepresedinte Dezvoltare Organizationala in cadrul Savola Group si director executiv al Institutului Madinah pentru Leadership si Antreprenoriat, cu o experienta profesionala de 12 ani si o experienta academica de 20 ani, Dr. 3M beneficiaza de o reputatie deosebita contribuind in mediul de afaceri la dezvoltarea de resurse umane, planificare strategica si dezvoltarea de sisteme de managementul performantei organizationale. Tema prezentarii lui va fi „Factori cheie de succes in implementarile Balanced Scorecard – Lectii invatate din practica”.

Pe 17 si 18 mai, Forumul va continua cu doua zile de Conferința in limba romana. Pe parcursul acestora, vor fi prezenti experti romani din companii precum OMV Petrom, Autonom Rent a Car, Ericsson, Contrast Management-Consulting&Training, Scandia Food, Aviva Asigurari de Viata, Continental Automotive, EFG Retail Services, Freescale Romania, DHL Romania, Epicor Software Corporation, Ambient, MediaPro Entertainment Romania. Acestia vor prezenta bune practici pe baza unor studii de caz detaliate in cadrul a patru sectiuni:

  • Strategie si planificare strategica;
  • Sisteme de management al performantei bazate pe Balanced Scorecard;
  • KPI si criterii de performanta;
  • Sisteme de bonusare si cultura organizationala orientata spre performanta.

Scopul evenimentului este sa faciliteze transferul expertizei si impartasirea experientei in implementarea si utilizarea instrumentelor si sistemelor de management al performantei, la diferite niveluri organizationale catre profesionistii din Romania, interesati de aceasta capabilitate organizationala.

Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012 este considerat cel mai important eveniment al anului in managementul performantei care reuneste la Bucuresti importanti practicieni in managementul performantei din Romania si din strainatate pentru a oferi participantilor cunostinte despre:

  • Tendintele momentului in evaluarea si monitorizarea performantei;
  • Cele mai bune practici in implementarea managementului performantei si Balanced Scorecard;
  • Tactici si strategii aplicate de companii in planificarea si implementarea sistemelor de management al performantei la toate nivelurile organizationale;
  • Aplicatii practice ale managementului performantei in propriile organizatii.

Pentru mai multe informatii despre Masterclass, Conferinta, vorbitori si program, va invitam sa accesati:www.forum.KPIs.ro.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Cosmin Dumitru Chindris
Manager de Proiect Forum
Tel.: +40 740 963 913
Email: Cosmin.Chindris@acumen.ro
Web: www.acumenintegrat.ro

Gabriela Grosu
Coordonator Marketing si Comunicare
Tel.: +40 264 414 360
Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro
Web: www.acumenintegrat.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top