O savuroasa comedie englezeasca la ArCuB / Bucuresti / 15 mai 2011

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/O savuroasa comedie englezeasca la ArCuB / Bucuresti / 15 mai 2011

Comedie pe intunericArCuBCentrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita duminica, 15 mai, de la ora 20.00, la spectacolul „Comedie pe intuneric” de Peter Shaffer, in regia lui Cristian Dumitru.

Scenografia este semnata de Raluca Stefan Negoescu.

Traducerea: Dorin Dron

Protagonistii sunt: Anda Caropol, Cornel Ciupercescu, Viorel Comanici, Tiberiu Paun, Vlad Jipa, Viorica Bantas si Cristina Florea.

Peter Shaffer este unul dintre cei mai importanti dramaturgi britanici ai secolul XX. Mai multe dintre creatiile sale au fost ecranizate; cel mai mare succes l-a inregistrat cu Equus (1977) si Amadeus (1984), cu care a câstigat opt premii Oscar.

Piesa pusa in scena la ArCuB este o savuroasa comedie de situatii, care ne reaminteste cu originalitate ca suntem supusi mereu neprevazutului. O simpla pana de curent genereaza un lant de surprize amuzante, ce amplifica umorul englezesc, conturând o farsa moderna.

Va asteptam la spectacol!

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14) si din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Pret: 35,00 lei (Categoria I) si de 26,50 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de bilete ArCuB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 15,90 lei.

Detalii pe www.arcub.ro, www.facebook.com/ArCuB

Persoana de contact: Madalina Negrea – 0728.100.209

Go to Top