O toamnă bogată în spectacole în noua stagiune la Teatrul Municipal Ariel!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/O toamnă bogată în spectacole în noua stagiune la Teatrul Municipal Ariel!

Noaptea trece chiar și prin piatră Teatrul Municipal ArielStagiunea debutează cu spectacolul „Noaptea trece chiar și prin piatră”, de Leonid Andreev, regia Horațiu Mihaiu, coregrafia Mălina Andrei, în datele de 8 și 9 Octombrie 2013, ora 19:00, la sala Cinema Ostroveni.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

„Noaptea trece chiar și prin piatră” este un spectacol inedit în care se regăsesc muzica, dansul, poezia, arhitectura, pictura… Prin aluziile scenice, spectacolul este dedicat regizorului Silviu Purcărete.

 Pe scena unui teatru patru personaje vii se pregătesc de premiera unui spectacol bine plătit care va avea o singură reprezentație. Spectatorul vede prin ochii creatorului de teatru intriga care se construiește în jurul acestei povești printr-o succesiune de imagini filmice, dinamice, ce înfățișează momente cotidiene și momente excepționale din viața unei persoane. Îmbinând comicul și dramaticul, piesa devine o provocare pentru spectatorul dornic mereu de nou, de imagini interesante, de emoții intense…

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Dan Constantin, Ana Turos, Gabriel Popescu, Alin Păiuș, Diana Cătănescu, Alex Popescu, Alin Holcă, Mădălina Floroaica, Georgiana Marin, Marius Firescu, Michael Paicu, Cătălina Sima, Julliet Attoh, Carmen Firescu.

Biletele se pot achiziționa de la sala Cinema Ostroveni și rezervările se pot face la numărul de telefon 0350 427 500 sau 0742 171 497.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top