window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O traditie de succes – Incepe a 5-a editie a proiectului AIESEC University / 26 septembrie – 07 octombrie 2011

AIESEC UniversityAIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociatii internationale conduse de tineri, a dat startul proiectului AIESEC University. In perioada 26 septembrie – 7 octombrie 2011, tinerii sunt invitati sa participe la conferinta care le va oferi sprijinul si informatiile necesare pentru conturarea unui viitor din punct de vedere profesional.
AIESEC University este un proiect de formare profesionala care are ca scop indrumarea in cariera a tinerilor din universitatile din Bucuresti si cultivarea unei legaturi pe termen lung cu domeniul corporativ.
Aflat deja la cea de-a cincea editie, proiectul AIESEC University vine in intampinarea nevoilor tinerilor, oferindu-le acestora 5 arii variate care ii va ajuta sa  isi atinga perspectivele profesionale. Intre 26 septembrie si 7 octombrie companii de top vor sustine workshopuri de :
IT&C  : 26-28 septembrie
MARKETING : 26-28 septembrie
Resurse Umane : 3-5 octombrie
Finante : 3-5 octombrie
Comunicare : 5-7 octombrie
Participantii au posibilitatea de a lua parte la mai multe aplicatii care sa le permita sa aplice experienta teoretica dobandita pe parcurs. Ba mai mult, la sfarsitul sesiunilor, fiecare participant primeste o diploma care atesta prezenta la aceste workshopuri educationale.

Testiomonialele tinerilor participanti la editia din 2010 a proiectului AIESEC University vin in mod direct in sprijinul ilustrarii importantei unei astfel de experiente. Astfel, Silvia Burciu, curent Project Manager pe AIESEC University sustine ca „participarea mea la aceasta conferinta a fost una dintre cele mai bune decizii din viata mea. Am petrecut 3 zile alaturi de traineri minuntati si foarte bine pregatiti din domenii variate. De asemenea, am cunoscut tineri la fel de entuziasti ca mine si dornici sa isi creeze un drum in viata. ”
Cristina Soreanu afirma cu incredere ca „AIESEC University a fost pentru mine piatra de inceput a unui nou drum. Desi am participat pe aria de Resurse Umane, domeniu pe care consideram la acel moment ca il cunosc, am aflat multe lucruri noi.  Plecam in fiecare zi de la sesiuni cu dorinta de a ajunge acasa si de a cauta si mai multe informatii despre ceea ce mi se impartasise. Daca ar fi sa caracterizez in cateva cuvinte ce a insemnat pentru mine AIESEC University, as spune noutate, profesionalism, pregatire practica, dar si buna organizare!”
Asadar, esti pregatit sa fii tu cel care completeaza lista testimonialelor din AIESEC University? Fa primul pas spre a-ti atinge perspectivele profesionale! Cum? Intra pe www.aiesecbucharest.ro si aplica pana pe 22 septembrie 2011 !
AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase.
Cristina Neacsu
PR Coordinator
Cristina.Neacsu@aiesec.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top