window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

 O vară inspirată de ArcticVara aceasta poți să ieși în evidență prin combinații vestimentare, texturi și cromatici neașteptate. Indiferent dacă te îmbraci într-o rochie din bumbac roz aprins sau o bluză de mătase verde-turcoaz, trebuie să ai grijă de un singur lucru: ca hainele tale să arate impecabil.

Și de acest lucru se ocupă Arctic! În timp ce tu îți alegi hainele și culorile care se potrivesc cel mai bine personalității tale și stării tale de spirit, mașina de spălat Arctic AFD1200A+ din gama Arctic TET are grijă să îți ofere opțiuni de spălare adaptate stilului tău vestimentar și de viață.

Cu ajutorul programelor de spălare personalizate, „Delicate” și „Culori închise”, ce utilizează temperaturi scăzute și mișcări ușoare, țesăturile și culorile hainelor tale sunt protejate și arată impecabil chiar și după spălări repetate.

În plus, dacă ai un stil de viață activ, programul „Sport” este alternativa perfectă ce îți oferă confort și mai mult timp liber. Indiferent de garderobă, programele „Economic 20°” și „Împrospătare” garantează un consum optim de apă și energie, determinând economii substanțiale de timp, dar și de bani.

Vara aceasta lasă-te inspirată de electrocasnicele Arctic!

Go to Top