window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Oamenii – prima resursa, workshop interactiv CODECS / Bucuresti / 08 septembrie 2010

Miercuri 8 septembrie, ora 18:30, CODECS organizeaza workshop-ul interactiv Oamenii – prima resursa, un eveniment care se adreseaza managerilor de Resurse Umane din mediul corporate romanesc. Tema evenimentului este data de contextul actual, in care criza economica a obligat companiile sa caute solutii noi pentru eficientizarea activitatii de business.

Oamenii sunt cea mai buna resursa pe care companiile o pot avea in vreme de criza. Ei sunt cei care pot face foarte repede diferenta intre succes si esec. De aceea, ei trebuie sa fie in stare sa raspunda rapid si eficient provocarilor de business carora compania trebuie sa le faca fata. Mai ales in aceasta perioada, managerii trebuie sa vada lucrurile dintr-o perspectiva strategica, astfel incat sa actioneze nu doar ca experti si administratori de departament, ci sa poata sa integreze propriile lor decizii in strategia de business a companiei. Aceste cunostinte si abilitati pot fi dobandite printr-o educatie de Business Administration, a precizat dr. Rodica Radulescu, Director Business School CODECS.
Pentru doua ore, CODECS va invita la un dialog despre eficienta, oameni si dezvoltare profesionala. Evenimentul Oamenii prima resursa va avea loc miercuri 8 septembrie, incepand cu ora 18:30 la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita.

Rezerva-ti acum un loc pentru evenimentul din 8 septembrie, la telefon 021.252 51 82 /3 /4. Persoana de contact: Alina Mosor, e-mail: alina.mosor@codecs.ro.

CODECS este lider de piata in domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 17 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de Open University Business School – Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, cu tripla acreditare (AACSB, AMBA si EQUIS) CODECS ofera programe de MBA si de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara.

CODECS
Str. Agricultori nr. 37-39
Sector 2
Bucuersti
office@codecs.ro
http://www.codecs.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top