window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Odată cu venirea primăverii, COD ROȘU de curățenie in Sectorul 4

Odată cu venirea primăverii, COD ROȘU de curățenie in Sectorul 4

Ca în fiecare an, odată cu venirea primăverii, Primarul Cristian Popescu-Piedone a dispus demararea la nivelul Sectorului 4, a campaniei de curățenie, cu mobilizarea tuturor efectivelor şi întregului parc de utilaje aparţinând S.C. REBU S.A. şi A.D.P.P. Sector 4.

Programul se desfăşoară pe parcursul a 5 săptămâni, zilnic, de luni până vineri, în intervalul 8.30 – 18.30. În baza planului elaborat pe zile de acţiune şi zone, sunt executate intensiv operaţiuni de curăţare a excedentului de pământ de la rigole, salubrizarea spaţiilor verzi din aliniamentele stradale şi a celor dintre blocuri, înlocuirea recipienţilor de colectare, repararea mobilierului urban și toaletarea arborilor. De asemenea, sunt realizate operaţiuni de măturat şi spălat, mecanizat şi manual, a carosabilului şi trotuarelor, cât şi de ridicare a deşeurilor voluminoase, a celor rezultate din construcţii, cât şi a celor provenind din echipamente casnice şi electrocasnice uzate.

Coşurile de gunoi deteriorate vor fi înlocuite, la fel şi panourile de gard deteriorate, ce împrejmuiesc terenurile virane. Totodată, sunt efectuate operaţiuni de salubrizare şi igienizare a locurilor de relaxare dintre blocuri – grădini de cartier şi locuri de joacă. Aparatele de joacă vor fi reparate, iar, acolo unde situaţia o va impune, acestea vor fi înlocuite.

De altfel, fântânile din marile intersecţii sunt curăţate, cu schimbarea proiectoarelor deteriorate, pentru iluminarea corespunzătoare a respectivelor amenajări peisagistice. Este luată în calcul și plantarea de material dendrologic, fie că vorbim de sădirea de plante perene tip „4 anotimpuri” sau de arbori în parcuri, aliniamente stradale, între blocuri sau în orice altă zonă deficitară din acest punct de vedere, ce va debuta odată cu încălzirea vremii, în apropierea Sărbătorilor Pascale.

„Curățenia Sectorului 4 reprezintă cartea de vizită a noastră, a tuturor. De aceea, declar cod roșu de curățenie, iar prioritatea numărul 1 a Primăriei Sectorului 4 în această perioadă va fi salubrizarea şi igienizarea întregului teritoriu al Sectorului. Ca şi până acum, am mare încredere în parteneriatul Primărie – Cetăţean şi vă rog din nou să sprijiniţi demersurile noastre, pentru că numai împreună, putem conferi Sectorului 4 aspectul curat şi civilizat pe care ni-l dorim cu totii.” (Cristian Popescu-Piedone)

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top