Oferta irezistibila de la AGRICOLA Bacau!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Oferta irezistibila de la AGRICOLA Bacau!

Oferta irezistibila de la AGRICOLA BacauAGRICOLA Bacau si Grup Sapte deruleaza in perioada 17 mai – 8 iunie o campanie de degustare si informare la raft pentru produsele pre-gatite din carne de pui si produse vegetale.

Oferta irezistibila de la Agricola Bacau cuprinde meniu din carne de pui pentru o cina perfecta (Cordon Bleu, schnitzel, nuggets, medalion din piept de pui) si meniu din carne de pui si produse vegetale pentru o gustare perfecta (nuggets din piept de pui, snack din piept de pui, pui Shangai, falafel si schnitzel vegetal).

Produsele  pre-gatite contin 100% din piept de pui refrigerat Agricola si sunt tratate termic prin coacere in abur, iar pentru consum necesita doar incalzire. Pe ambalajul fiecarui produs este mentionat timpul si temperatura pentru incalzire.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Campania de informare si degustare pentru produsele Agricola Bacau din 100% piept de pui are loc la nivel national in principalele retele de hypermarket.

Grupul de firme Agricola Bacau este unul din cei mai mari producatori de carne, produse din carne (carne de pasare, produse convennience, preparate din carne si tip salam Sibiu,  specialitati din carne de pasare)  si oua din Romania. Mai multe informatii despre produsele Agricola Bacau din 100% piept de pui puteti gasi pe http://www.creatordepofta.ro/.

***

Grup Sapte este o agentie de comunicare integrata de BTL, cu experienta de 14 ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii integrate de sales support, shopper marketing si events marketing. Printre clientii cu care Grup Sapte lucreaza in prezent se numara Beiersdorf, Agricola, Staropramen, Bunge, Agrana, Vel Pitar, Lactag, Zewa, Kraft Foods, Henkel, 3M, Milupa, Kandia, Hochland, NESTLE, Unilever, BIC, Alexandrion Group Romania.

In 2012, Grup Sapte a fost nominalizata la premiul Effie, in categoria Shopper Marketing pentru campania NIVEA Sun/Summer Memories.

www.grupsapte.ro, www.facebook.com/grupsapte

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-05-31T10:42:04+03:0031 mai 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top