Cei care doresc să călătorească însoţiţi de familie, prieteni sau parteneri de afaceri, pot achiziţiona bilete până pe data de 31 ianuarie 2015. Perioada de călătorie este 1-28 februarie 2015 (data ultimului retur).Oferta TAROM pe zborurile interne este dedicată grupurilor formate din minimum 3 şi maximum 5 persoane care călătoresc împreună. Preţul variază de la 89 euro*/pasager pentru rute între Bucureşti şi Baia Mare/Satu Mare şi de la  99 euro*/pasager pentru rute între Bucureşti şi Cluj/Iaşi/Oradea /Timişoara. Preţurile sunt valabile pentru călătorii dus-întors cu toate taxele incluse.

Pentru zborurile internaţionale, oferta TAROM este dedicată grupurilor formate din minimum  4 şi maximum 10 persoane care călătoresc împreună. Preţurile încep de la 129 euro*/pasager, în funcţie de ruta aleasă.

129EUR*/pasager – pentru biletele achiziţionate pe rute între:

–          Bucureşti şi Atena/Chişinău/Istanbul/Londra/Moscova/Praga/Roma/Salonic/Viena

–          Iaşi şi  Bologna/Roma/Torino

159EUR*/pasager – pentru biletele achiziţionate pe rute între:

–          Bucureşti şi Amsterdam/Amman/Barcelona/Beirut/Frankfurt/Geneva/Munchen/Stockholm

–          Sibiu şi Munchen

–          Iaşi şi Luton

179EUR*/pasager – pentru biletele achiziţionate pe rute între Bucureşti şi Madrid/Paris

„Orice călătorie aduce experienţe noi care devin şi mai plăcute atunci când le împărtăşim cu familia , partenerii de afaceri sau prietenii. Acum este cel mai bun moment să punem în aplicare planurile mai vechi, deoarece TAROM a lansat oferta de grup cu preţuri începând de la 89 euro* pe zboruri interne şi de la 129 euro* pe zboruri internaţionale.”

*Oferta este supusă unor termene şi conditii, se aplică pe destinaţiile selectate; grupurile vor fi confirmate pe curse în funcţie de disponibilitatea de locuri. Locurile sunt limitate

 Pentru a putea beneficia de aceasta ofertă şi a afla detaliile complete, vă rugăm contactati orice agentie proprie TAROM sau agentii autorizati TAROM (www.tarom.ro/contact).