window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Unde puteti ajunge in aceasta toamna alaturi de echipa voastra? Pe poteci nedescoperite sau in intersectii fara indicatoare. Cum? Dispunand de coordonate specifice competitiilor de off-road.

Nu trebuie sa va temeti de vremea nefavorabila, caci totul poate deveni mult mai interesant in conditii imprevizibile. Fie ca e vorba de propriile voastre forte sau de forta masinilor de off-road pe care le veti avea la dispozitie, traseul pregatit de noi va va asterne pe buze un zambet de satisfactie de la care cu greu va veti abtine cand veti fi intrebati de catre cunostinte „cum a fost ?”.
Pe traseu va asteapta puncte de control unde veti pune la incercare fortele coechipierilor in cadrul diverselor ateliere de echipa pe care vi le-am pregatit.
EcoXtrem Teambuilding va provoaca sa testati unitatea echipei voastre in conditii din cele mai neobisnuite,sa luati decizii de moment si sa puneti umarul la buna desfasurare a lucrurilor pentru ca in final sa aveti parte de satisfactia reusitei.

Cristina Voinea
0733 678 114
office@ecoxtrem-teambuilding.ro
http://www.ecoxtrem-teambuilding.ro

Go to Top