După 20 de ani de experiență la Guliver România, Olga Abramescu preia poziția de Managing Director pentru România și Bulgaria a reprezentanței locale Profimedia. Firma este parte a unui holding de companii din Cehia, cu activități în Europa Centrală și de Est si are in portofoliu produsele  Shutterstock.

În regiune, reprezentanța va cuprinde atât platforma editorială www.profimediaimages.ro, destinată producătorilor de conținut editorial, cu imagini din peste 170 de colecții și furnizori internaționali de imagini de paparazzi, red carpet, fashion, sport, lifestyle, cooking și multe altele, precum și www.shutterstock.com, care cuprinde abonamente, imagini creative premium, video sau audio, și se adresează pieței de advertising.

Consider că acest nou pas este unul firesc în parcursul meu profesional, dar mai ales o oportunitate de a valorifica toate cunoștințele dobândite în cei 20 de ani de experiență pe piața locală. Expertiza mea se va reflecta în strategia de business, dar și în felul în care voi aborda fiecare Client în parte.  Prioritatea mea este oferirea unor servicii specifice, menite să eficientizeze interacțiunea clienților cu produsele companiei, astfel încât să găsească în noi partenerul de care au nevoie. În acest sens, ne propunem să lansăm un dialog întregii comunități creative din România, pentru a identifica împreună necesitatile stringente cărora vrem să le răspundem pentru a aduce plus-valoare pieței locale. ”, a declarat Olga Abramescu.

Despre Shutterstock

Shutterstock este o companie de tehnologie de top la nivel global, oferind o platformă creativă pentru instrumente și servicii de înaltă calitate, încă din 2003, când a fost fondată de către Jon Oringer.

Compania licențiază imagini, video, muzică și materiale editoriale, precum și conținut personalizat, pliat pe nevoile brandului. Shutterstock oferă o varietate de planuri pentru persoane fizice, echipe și clienți corporate, precum și posibilitatea pentru colaborări și editare creativă. Portofoliul Shutterstock include branduri precum Offset, PremiumBeat și Shutterstock Custom.

Despre Profimedia

Profimedia.CZ a.s. este fondată în anul 2000 și are sediul central în Pardubice, Cehia, cu reprezentanțe în Praga, Budapesta, Zagreb, iar acum, și în București. Compania desfășoară afaceri în Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația, Slovenia, Serbia, România, Muntenegru, Bulgaria și Ucraina. Acționarul Profimedia este slovacul Igor Rattaj, partener al grupului financiar J&T.

Profimedia.CZ a.s operează cu o bază de date care licențiază dreptul de utilizare pentru imagini realizate de fotografi din Europa și din afara ei. Compania licențiază fotografii pentru media din domenii precum știri, celebrități, sport, fashion, lifestyle, portret, paparazzi, imagini de tip istoric, reportaj, artă, muzică și film. Compania lucrează cu agenții de media, agenții de advertising sau studiouri de creație.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa