Întotdeauna competițiile de fotbal adună fanii în tribune sau în fața televizorului, fie că este vorba despre un campionat din România sau internațional. Suporterii au nevoie să fie conectați în permanență cu cele mai noi știri despre echipa lor favorită, scoruri și meciuri. Astfel, COSMOTE România prezintă clienților versiunea în română a aplicației Onefootball, Onefootball powered by COSMOTE, o aplicație completă ce îi ține pe fani la curent cu noutățile despre Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia și, de asemenea, despre meciurile locale și internaționale, direct pe smartphone-ul lor.

Onefootball powered by COSMOTE permite clienților COSMOTE România să fie conectați cu peste 14 milioane de fani din peste 200 de țări în comunitatea globală de fotbal de top și să distribute noutățile despre echipa sau campionatul favorit. Aplicația oferă acces la programele meciurilor, rezultatele, statisticile și înregistrările conferințelor de presă pe care utilizatorii să le poată comenta împreună cu ceilalți fani ai fotbalului din întreaga lume.

Mai mult, suporterii români și clienții COSMOTE România vor primi notificări în timp real de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia despre evoluția și performanțele care au loc în timpul campionatului. De asemenea, utilizatorii aplicației pot seta notificări personalizate astfel încât să nu piardă nimic din ceea ce este important pentru ei.

Onefootball powered by COSMOTE este disponibilă gratuit în Google Play Store și, în curând, în App Store și Windows Phone Store. Traficul de date utilizat în cadrul aplicației va fi taxat conform planului tarifar sau a extraopțiunii prepaid alese de fiecare client. Tot ceea ce utilizatorii trebuie să facă este să activeze serviciul de date mobile și să configureze setările necesare pe telefon.