window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pe 27 aprilie 2010, incepand cu ora 9:30, la Cluj-Napoca (Hotel Opera Plaza, sala de conferinte), FPP si Underclick.ro organizeaza editia inaugurala a Online Business Forum 2010, pe tema Internationalizare afacerilor cu ajutorul Internetului, la care Gobe Hosting si Globe SSL vor fi prezenti.

Online Business Forum (www.obf.ro) este un eveniment dedicat antreprenorilor si oamenilor de afaceri din Romania care folosesc Internetul ca suport in cresterea business-ului. Fiind singurul eveniment national de amploare axat pe promovarea utilizarii instrumentelor online in afaceri, provocarea de la Cluj Napoca este data de oportunitatile si solutiile online de internationalizare a produselor si serviciilor romanesti.

Scopul este acela de a incuraja promovarea si comercializarea produselor si serviciilor IMM-urilor, si chiar a aptitudinilor antreprenorilor romani, pe piata europeana si cea internationala, totul intr-un mod cat mai practic si imediat aplicabil pe profilul companiilor lor.

In cadrul evenimentului de la Cluj Napoca, Globe Hosting trateaza subiecte de importanta majora, precum:
– Regimul utilizarii domeniilor internationale;
– Aspecte legate de proprietatea Si achizitionarea TLD;
– Modul in care pot intra firmele romneSti pe piete internationale;
– Securitatea la nivel web;
– Avantajele utilizarii certificatelor SSL;
– discutii legate de PHISHING si combaterea lor.

OBF Cluj Napoca aduce speakeri importanti in domeniu, care sunt gata sa impartaseasca din secretele care i-au ajutat sa se impuna in strainatate, dar si sa atraga parteneri straini in Romania. Printre acestia : Sergiu Biris General Manager, Trilulilu, Laurentiu Pop Deputy Managing Director HTTPool, Bogdan Manolea Legi Internet, Ciprian Stavar Guerilla Marketing, Claudiu Gamulescu General Manager Underclick.ro, Pter Barta Director Executiv Fundatia Post Privatizare, Ciprian Cozoplean COO Globehosting, Lucian Mocanasu CEO Temasoft, Filip Chereches-Tosa si Adi Stan CEO, DWD.

Am ales Clujul pentru a discuta despre fenomenul internationalizarii pietelor si produselor prin Internet, ca urmare a mentionarii acestuia sub titulatura Romanian Silicon Valley. Este primul forum in 2010 dintr-o serie de 8 evenimente printre care se mai afla Brasov, Iasi, Timisoara, Craiova, Baia Mare, Bucuresti sau Targu Mures, declara Claudiu Gamulescu, co-organizator.

Pentru informatii suplimentare Si programul detaliat al conferintei, puteti accesa direct site-ul acesteia, la www.obf.ro sau ne puteti contacta direct, la una dintre cele doua adrese de mai jos :

Claudiu Gamulescu Underclick.ro
Alina Coman Fundatia Post-Privatizare

Ciprian COZOPLEAN
COO – Globe Hosting, Inc.
office@globehosting.ro
http://www.eDomenii.ro

2013-12-02T19:02:44+02:0022 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|Tags: , , , , |
Go to Top