window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Asociatia 4 CULTURE, organizatorul roman al proiectului european Jardin d’Europe, lanseaza apelul la candidaturi Critical Endeavour 2010 (Burse pentru jurnalisti).

Perioada: ultimele 2 saptamani din luna octombrie 2010, in perioada IDANS Festival, Istanbul

Proiectul european Jardin dEurope ofera in anul 2010 artistilor din Romania workshop-uri internationale, rezidente de creatie, co-productii de dans contemporan si burse pentru jurnalisti.

Apel la candidaturi
Critical Endeavour 2010 (Burse pentru jurnalisti)

Perioada: ultimele 2 saptamani din luna octombrie 2010, in cadrul IDANS Festival
Locul desfasurarii: Istanbul
Organizator: Bimeras Foundation
Cerinte pentru aplicatie: CV + scrisoare de motivatie + un text cronica in limba engleza sau tradus in limba engleza (350-1000 cuvinte).
Conditii: aplicantul trebuie sa aiba foarte bune cunostinte de limba engleza, sa fie familiarizat cu istoria dansului, istoria artei, teoria critica si practicile performative. Aplicantul trebuie sa aiba un minim de experienta practica in jurnalism cultural.

Deadline pentru aplicatii: 21 iunie 2010

Cei interesati pot trimite dosarele de aplicatie organizatorului roman, Asociatia 4 CULTURE, la adresa de e-mail: andreea@4culture.ro
Persoana de contact: Andreea Capitanescu, director Jardin dEurope Romania.

Pentru mai multe informatii despre proiectul Jardin dEurope si Critical Endeavour 2010 accesati: www.jardindeurope.eu si www.4culture.ro

Jardin dEurope este un proiect european dedicat crearii unei infrastructuri europene care sa sustina profesionalizarea dansatorilor, coregrafilor, coordonatorilor si criticilor de dans emergenti. Activitatile retelei Jardin dEurope (workshop-uri, rezidente, burse pentru artisti si jurnalisti, co-productii, actiuni de documentare si festivaluri) sunt planificate pe o perioada de cinci ani, incepand cu iulie 2008.

Jardin dEurope este organizata sub forma unei retele de institutii de dans europene (centre coregrafice de training, companii de dans si organizatori de festivaluri) din centrul si estul Europei (4 CULTURE Association/Romania, Bimeras Culture Foundation/Turcia, CCN Montpellier/Franta, Cullberg Ballet/Suedia, danceWEB/Austria, Lokomotiva/Macedonia, Southbank Centre/UK, Station/Serbia, Ultima Vez/Belgia, Workshop Foundation/Ungaria).

Andreea Capitanescu
Director Jardin dEurope Romania
andreea@4culture.ro
http://www.4culture.ro

Go to Top