ONB - Opera Nationala BucurestiOpera Nationala Bucuresti sarbatoreste in acest an 90 de ani de la oficializare. Spectacolul inaugural ce a marcat institutionalizarea teatrului liric bucurestean a avut loc in data de 8 decembrie 1921, titlul ales fiind „Lohengrin” (Richard Wagner), interpretat atunci sub bagheta lui George Enescu insusi.

La aniversarea celor 90 de ani de la acest moment istoric, ONB organizeaza o gala de premiere a fostilor angajati ai teatrului (cu acces liber in limita locurilor disponibile) – 27 noiembrie, urmata in data de 3 decembrie de reprezentatia-eveniment cu „Lohengrin” si de o Gala de Balet – 8 decembrie.

Pentru a oferi spectatorilor o supriza la aceasta aniversare, ONB, in colaborare cu firma mobile OUTLOOK, prin unul dintre brandurile  sale, euro-strategic.com, va acorda pentru fiecare bilet achizitionat pentru unul dintre cele doua spectacole – „Lohengrin” (3 decembrie) si „Gala de Balet” (8 decembrie) – un supliment care promoveaza ONB in varianta moderna.

Cu prilejul aniversarii celor 90 de ani de la oficializarea ONB, a fost dezvoltata o aplicatie ce permite oricarui utilizator de smartphone high-end (telefon mobil multimedia multifunctional, Android sau iPhone) sa sarbatoreasca acest moment special. Astfel, va putea fi vizualizat un model 3D cu logo-ul ONB si se va asculta unul dintre cele mai cunoscute fragmente de opera – „Brindisi” din „La Traviata” (Giuseppe Verdi), procedeul fiind posibil prin intermediul tehnologiei inovatoare de tip Augmented Reality si QR Code.

Cei care vor cumpara bilete la casa de bilete vor primi acest supliment gratuit, iar celor care le achizitioneaza online, pe site-ul www.operanb.ro sau pe www.bilet.ro,  le vor fi oferite direct la intrare, in seara evenimentului.

Initiativa de a personaliza un bilet la un spectacol cu o aplicatie de acest tip este o premiera absoluta in Romania.

Go to Top