window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare la Teatrul de pe Lipscani

Teatru | Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare

Teatrul de pe Lipscani vă invită la Studio Muse, la spectacolul „Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare”, în regia lui Eugen Gyemant. Distribuția este formată din: Dan Rădulescu, Andrei Seuşan, Daniel Haralambie și Ionuț Grama. Scenografia este semnată de Tudor Prodan.

Un show provocator, în care trei actori execută într-o oră și douăzeci de minute toate piesele și sonetele lui William Shakespeare. Un spectacol care să-l facă pe Willie să danseze dub-step în mormânt.

Toată poezia, pasiunea, energia și delicatețea operelor lui Shakespeare este prezentată într-un număr de virtuozitate care amestecă opera, circul, tragedia cea mai sublimă, happening-ul și spectacolul horror într-un ghiveci gustos și hrănitor.

„Spectacolul nostru conține doar 14.205 cuvinte, în timp ce „Operele Complete” editate la

Oxford însumează peste 1.258.437 de vorbe. Aceste piese interpretate într-o manieră tradițională durează -fără aplauze- 127 de ore și 58 de minute. Noi vi le vom prezenta – cu aplauze – în numai 75 de minute! Iar la sfârșit veți pleca de aici complet culți!”
Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare.

Durata: 1h 20

Distribuția: Dan Rădulescu, Andrei Seuşan, Daniel Haralambie / Ionuț Grama

Regia: Eugen Gyemant

Scenografia: Tudor Prodan

Accesul în sală se poate face cu o oră înainte de spectacol, iar locurile vor fi ocupate în ordinea sosirii.

Biletele se pot procura de pe www.bilete.ro și de la casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani, de luni până duminică, în intervalul orar 12:00-22:00.

Preţ bilet: 30 lei

Trailer spectacol: https://www.youtube.com/watch?v=eS3DoAengzE&feature=youtu.be

Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare

Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top