window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

ORA DE PACE / Bucuresti / 10 octombrie 2010

ORA DE PACE
ROXANA MOISANU – HARPA CELTICA
RADU RADESCU – VISUALS

Duminica, 10 octombrie 2010, ora 19:30 la Sala de Lectura, Ceainaria Teatrul ACT

La initiativa grupului de harpisti Harpists for Peace, se desfasoara pentru al doilea an consecutiv Peace Hour 2010. In acest an, in data de 10 octombrie, timp de o ora, harpisti din toate colturile lumii si propun sa dedice o ora de muzica la harpa pentru a sustine ideea de pace mondiala printr-un recital.

In Romnia, acest eveniment este propus si sustinut de Roxana Moisanu si va fi gazduit de Sala de Lectura, Ceainaria de la Teatrul ACT, duminica, 10 octombrie 2010, de la ora 19:30. Invitat special la Ora de Pace este Radu Radescu, pregatit cu un set de imagini care vor fi proiectate in timpul recitalului pentru a va inspira si din perspectiva vizuala ideea de pace.

Va asteptam cu mare drag, in aceasta duminica, 10 octombrie 2010, de la 19:30, pe Calea Victoriei 126, la etajul al doilea, departe de traficul si zumzetul Bucurestilor, ocazie cu care va dorim sa regasiti linistea si armonia in atmosfera calma si primitoare a Salii de Lectura, pe acordurile harpei celtice a Roxanei Moisanu, cu interventiile vizuale realizate special pentru acest recital de Radu Radescu. Cteva momente speciale si surprize va vor astepta pe parcursul spectacolului. Intrarea este libera.

Gasiti detalii despre acest proiect pe site-ul Harpists for Peace: www.harpistsforpeace.com si pe pagina web personala a Roxanei Moisanu: http://magicharp.info/ , iar pentru detalii despre desfasurarea evenimentului de duminica de la Ceainaria Teatrului ACT intrati pe www.saladelectura-act.ro.

Sala de Lectura – Ceainaria Teatrul ACT
Calea Victoriei 126, etaj 2, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021 312 00 42 / 0724 360 755
contact@saladelectura-act.ro
http://www.saladelectura-act.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top