Orange propune cadouri inspirate de Valentine’s Day

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Orange propune cadouri inspirate de Valentine’s Day

Orange propune cadouri inspirate de Valentine’s Day

Valentine’s Day se apropie, iar Orange lansează o ofertă specială, pentru a-i ajuta pe clienţi să dăruiască pe 14 februarie cele mai frumoase cadouri. Oferta aduce preţuri reduse la sute de produse, iar clienții existenți se pot bucura de o valoare de trei ori mai mare pentru punctele Thank You acumulate.

Clienţii care vizitează magazinele Orange în perioada 5-18 februarie vor descoperi reduceri cuprinse între 15 şi 50 de euro la telefoanele și tabletele din promoţie, achiziţionate împreună cu un abonament pe 24 de luni, și reduceri de 10% pentru accesorii.  În plus, la cumpărarea oricărui smartphone 4G sau a oricărui accesoriu, clienţii vor primi de trei ori valoarea punctelor Thank You utilizate, având şi mai multe motive de a le oferi celor dragi cadourile dorite.

În magazinul online de pe www.orange.ro oferta este valabilă până pe 24 februarie. Astfel, şi cei care sărbătoresc Valentine’s Day, şi cei care preferă Dragobetele se pot pregăti din timp pentru a spune „te iubesc cu un cadou”.

Mai multe detalii despre ofertă găsiți pe www.orange.ro/valentines-day.

2015-02-06T12:22:34+02:0006 februarie 2015|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , , |
Go to Top