window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Orchestra PROMS – Jazz & Classic, care va concerta joi in Bucuresti a ridicat sala in picioare aseara la ChisinauAtmosfera, muzica de calitate, public entuziast – acestea au fost caracteristicile unui concert marca PROMS – Jazz & Classic, desfasurat aseara la Chisinau. Teatrul National “Mihai Eminescu” s-a dovedit neincapator pentru un public divers, care a aplaudat prelung fiecare piesa, fiecare solo de jazz sau de clasic. Intre artistii europeni de pe scena si audienta s-a dezvoltat o comunicare intr-un crescendo emotionant, astfel incat la final toata sala aplauda in picioare, cerand cu insistenta un bis.

La Bucuresti concertul este prezentat in cadrul EUROPAfest Tour, joi 27 octombrie, ora 20:30 la Hard Rock Café. Biletele pot fi procurate de pe www.tickefan.ro

In opinia lui Luigi Gageos, producatorul evenimentului, PROMS – Jazz & Classic este “un concert pentru inima, minte si suflet, prezentat intr-un stil urban, rafinat”.

PROMS – Jazz & Classic este o productie muzicala care iese din tiparele cunoscute, in care trecerea de la tango la blues si de la jazz la pop se petrece cu naturalete, virtuozitate si talent pe acordurile imbinate ale instrumentelor de jazz si muzica clasica. Concertul prezinta intr-o maniera fusion jazz-clasic reinterpretari ale unor piese celebre. In repertoriu se regasesc piese precum “Route 66”, “Eleanor Rigby”, “Pour una Cabeza”, “Don’t Get Around Much Anymore”, “Need Your Love So Bad” “One Note Samba”, “Jamaica Farewell” si multe alte surprize.

Fiecare dintre membrii grupului este o prezenta cunoscuta a scenelor internationale, iubit de public si admirat de colegi, evoluand fie ca solist de jazz, clasic sau in orchestre de prestigiu. Liderul artistic al PROMS – Jazz & Classic este cunoscutul pianist britanic de jazz Wayne Brown.

In 2011 PROMS – Jazz & Classic a fost prezentat intr-un turneu european care a inclus: Germania, Italia, Franta, Moldova si Romania, cu suportul Programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.

Informatii suplimentare:

0740.759.566 | office@jmEvents.ro |  www.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Go to Top