window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Orchestra Reprezentativa a Armatei va invita la o seara italiana

Orchestra Reprezentativa a Armatei va sustine cel de-al patrulea concert din stagiunea 2010 la Sala Radio din Bucuresti, pe data de 22 aprilie 2010, cu incepere de la ora 19.30. Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Teocta si Kompas Events, cu sprijinul extraordinar al Centrului Cultural European Sector 6 si al Centrului Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu.

Pentru aceasta editie, organizatorii au pregatit o seara speciala cu muzica italiana, in care publicul va avea ocazia sa asculte celebre bijuterii ale culturii italiene (Barbierul din Sevilla, Cotofana hoata, Cavaleria Rusticana, Revista Rosiniana, Italiana in Alger si altele). Pucinni, Rosini, Mascani si alti compozitori celebri isi vor aduce aportul la crearea unei atmosfere de neuitat.

Stagiunea Army In Concert inregistreaza in acest spectacol si o premiera: prezenta primului dirijor strain care va conduce Orchestra Reprezentativa a Armatei. Organizatorii doresc ca acesta sa devina un obicei. In urmatoarele concerte pe care le va sustine cea mai titrata orchestra de suflatori din Romania, dirijorii invitati vor fi numai nume celebre care au facut cariera pe plan international.

Fiorangelo Orsini este un dirijor de o valoare incontestabila, de talie internationala, si profesor la Conservatorul din Pescara.

Biletele au preturi intre 10 si 30 RON si pot fi cumparate de la Sala Radio, Sala Palatului si Magazinul Muzica, din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe site-urile www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro .

Raluca DOROBANTU
0723/520551
cameliaralucadorobantu@gmail.com
office@acteocta.ro
http://www.acteocta.ro

2017-05-11T23:05:05+03:0021 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top