„ORFANI” de Dennis Kelly la Teatrul ACT

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/„ORFANI” de Dennis Kelly la Teatrul ACT

„ORFANI” de Dennis Kelly la Teatrul ACTTeatrul ACT și Asociația ProDrama prezintă în premieră națională spectacolul „ORFANI” de Dennis Kelly, în regia Elenei Morar. Din distribuție fac parte Simona Cuciurianu, Ionuț Grama și Laurențiu Bănescu. Marți 15 octombrie, la ora 19:00, spectatorii sunt așteptați la un thriller care explorează violența în mediul urban și felul în care aceasta influențează viața liniștită a unui cuplu de condiție medie.

Helen (Simona Cuciurianu) și Danny (Ionuț Grama) iau cina în apartamentul confortabil situat într-un cartier rău famat dintr-un oraș britanic. Dar seara le este dată peste cap de Liam (Laurențiu Bănescu), fratele lui Helen, care apare brusc la ușă într-o ipostază surprinzătoare, însoțită de explicații pe măsură. Urmează o noapte de dezvăluiri și decizii care destramă, încetul cu încetul, lumea liniștită a cuplului.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a-i proteja pe cei dragi? Unde se termină grija legitimă şi unde începe panica? Cu ce preţ supravieţuim violenţelor mici, cotidiene, şi cum putem închide ochii la ceea ce se întâmplă în jurul nostru?

Teatrul ACT și Asociația ProDrama aduc în premieră în România piesa „ORFANI” de Dennis Kelly într-un spectacol care promite să țină publicul cu sufletul la gură, ridicând simultan probleme morale și sociale relevante – loialitatea față de familie, responsabilitatea morală față de comunitate, răspunderea în fața legii, discriminarea și violența în mediul urban. Regia îi aparține Elenei Morar, iar scenografia lui Tudor Prodan.

Autorul Dennis Kelly este unul dintre cei mai interesanţi dramaturgi contemporani din Marea Britanie, cunoscut pentru piesele sale „Love and Money“, „DNA“, „Orphans“, dar mai ales pentru scenariul sitcomului „Pulling“ (BBC) care a câştigat British Comedy Award în 2008.

Traducerea: Deea Avram

Cu: Simona Cuciurianu, Ionuț Grama, Laurențiu Bănescu

Regia: Elena Morar

Scenografia și afișul: Tudor Prodan

Durata: 105 min (fără pauză)

Teatrul ACT – Calea Victoriei 126

Asociația ProDrama – www.prodrama.ro / contact@prodrama.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top