window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

„ORFANI” de Dennis Kelly revine la Godot Cafe-Teatru

Teatru | ORFANI

Thrillerul psihologic „ORFANI” de Dennis Kelly, în regia Elenei Morar, revine în această primăvară la Godot Cafe-Teatru. Vineri 20 martie, la ora 19:00, publicul este așteptat la un spectacol care explorează modul în care traumele copilăriei și violența în mediul urban pot influența viața liniștită a unei familii. Distribuția este formată din Simona Cuciurianu, Ionuț Grama și Laurențiu Bănescu.

Spectacolul „ORFANI” de Dennis Kelly urmează structura unui sitcom cu accente de thriller psihologic și dramă care promite să țină publicul cu sufletul la gură, ridicând simultan probleme morale și sociale relevante – loialitatea față de familie, responsabilitatea morală față de comunitate, răspunderea în fața legii, discriminarea și violența în mediul urban. Helen (Simona Cuciurianu) și Danny (Ionuț Grama) iau cina în apartamentul confortabil situat într-un cartier rău famat dintr-un oraș britanic. Dar seara le este dată peste cap de Liam (Laurențiu Bănescu), fratele lui Helen, care apare brusc la ușă într-o ipostază surprinzătoare, însoțită de explicații pe măsură. Urmează o noapte de dezvăluiri și decizii care amenință să destrame, încetul cu încetul, lumea liniștită a cuplului.

Regia este semnată de Elena Morar, iar scenografia îi aparține lui Tudor Prodan.

Spectacol produs de Asociația ProDrama cu sprijinul Godot Cafe-Teatru și Doctor’s Studio.

Durata: 1h35 min (fără pauză)

Trailer spectacol: https://www.youtube.com/watch?v=I4vgnBYNQUs&feature=youtu.be

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!

Godot Cafe-Teatru : 0736 414 244 | 021 316 16 82 | contact@godotcafeteatru.ro| godotcafeteatru.ro

Asociația ProDrama : www.prodrama.ro | contact@prodrama.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top