window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Padurea Copiilor, un puiet pentru fiecare nou-nascut

ViitorPlus-Padurea copiilorPlantarea a cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut – acesta este obiectivul ViitorPlus in noul proiect „Padurea copiilor„, din cadrul programului „Adopta un copac!„.Pentru inceput se doreste stangerea de fonduri necesare plantarii a  30.000 de puieti, cate unul pentru fiecare nou-nascut din Bucurest. Tocmai de aceea, primii puieti vor fi plantati cu ajutorul participantilor la Maratonul Bucuresti.

Iubitorii de miscare in aer liber sunt invitați sa alerge la una din cursele Maratonului Bucuresti si sa susțina cauza „Padurea Copiilor” prin strangerea de fonduri, in valoare de minim 450 lei.

Alergatorii susținatori ai cauzei, primesc certificat de parinți adoptivi ai unui copac in cadrul acestui proiect, un ghid cu sfaturi despre cum pot strange fonduri, beneficiaza de inscriere gratuita la orice cursa a maratonului, primesc un tricou personalizat pentru antrenament si unul profesional, de alergare, precum si diferite bunuri sau servicii din partea sponsorilor. In plus, organizatia le ofera si o zi speciala de plantare, dedicata lor. De asemenea, la Maraton va exista un stand special de primire si indrumare a sustinatorilor cauzei „Padurea Copiilor”, precum si o echipa de maseuri care vor avea grija de alergatori dupa eveniment. Mai mult, sustinatorii beneficiaza de promovare pe site-ul si pagina de Facebook ViitorPlus, in Newsletterul extern, cu poza si articol (povestea personala).

„In ultimul secol, au disparut jumatate din padurile Romaniei. Ne-am intrebat fireste, oare cum va arata urmatorul secol. Și pentru ca noi avem puterea de a crea viitorul copiilor nostri, iar ei au dreptul sa respire aer curat, vrem sa facem acest lucru realitate prin plantarea  a cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut, in „Padurea Copiilor”. Cu fiecare euro donat, vom planta un puiet.”, a declarat Teodora Palarie, Vicepresedinte ViitorPlus.

Cei care nu pot deveni alergatori susținatori ai cauzei, dar doresc sa ajute la cresterea „Padurii Copiilor”, o pot face printr-o donație online pe www.viitorplus.ro/doneaza

Pana acum, proiectul „Adopta un copac!” a permis plantarea si ingrijirea a 155.000 de puieti, pe o suprafata de 24,5 hectare, din 4 localitati diferite (comunele Vilcelele si Dragos Voda din judetul Calarasi, comuna Bragadiru din judetul Ilfov si comuna Draganesti-Vlasca din Teleorman).

Maratonul Bucuresti sau Raiffeisen Bucharest International Marathon 2011 este la a IV-a editie, fiind inclus pe harta europeana a maratoanelor sportive. Evenimentul cuprinde cinci curse diferite pentru amatori sau profesionisti: Cursa Copiilor – 1 km, Cursa Populara – 4 km, Maratonul Ștafeta – 4 pers X 10,548 km, Semi-maratonul – 21,097 km si Maratonul de 42,195 km. Pentru al III-lea an consecutiv, ViitorPlus este cauza de mediu a maratonului organizat de Asociatia Bucharest Running Club si partenerii sai .

Link-uri utile:

www.viitorplus.ro/maraton

www.facebook.com/padureacopiilor

www.adoptauncopac.ro

www.bucharest-marathon.com

ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila
www.viitorplus.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top