window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pagini Aurii a desemnat castigatorii concursului GOLDENBOX

Concursul GOLDENBOX desfasurat in perioada 25 mai – 15 iunie 2010 s-a incheiat si a fost publicata lista completa a castigatorilor.

Prima etapa a fost in data de 16 iunie 2010: widgetul cu cele mai multe publicari a fost al lui Cabral Ibacka (cabral.ro), echipa sa fiind desemnata cstigatoare. Cabral a cedat locul sau in excursia la World Expo 2010 Shanghai echipei sale, care a avut astfel doua sanse de castig.

Ieri, 21 iunie 2010 au avut avut loc extragerile premiilor, cu ajutorul serviciului www.random.org.

Premiile pentru echipa castigatoare cabral.ro:

Excursia de 6 zile in Shanghai la World Expo 2010 la Ziua Pavilionului Romaniei – Butnaru Andrei (deseneanimate.blogspot.com) si Dragomir Daniel (krystyana84.blogspot.com).

O excursie la Londra la conferinta Ad:tech – Pintilei Alex (aleku.ro) si Ududec Maria-Viorica (iculici.blogspot.com).

Premiu de consolare: dintre toti participantii celorlalte 4 echipe a fost extrasa Gabriela Bucur (gabriellajoy.wordpress.com) care va intra in posesia unui gadget Amazon Kindle.

Tot ieri a fost publicat si topul widgeturilor cu cele mai multe cautari, primii 5 primind un premiu de 300 euro net: Vali Petcu (zoso.ro) , Postolachi Dumitru (concursuri.biz), Paun Stefan (filmesubtitrate.info), Dutu Andrei (zambesc.com), Stancu Cristina Gabriela (shutupanddbsk.blogspot.com).

Ii felicitam pe castigatori si pe toti participantii la concurs. Filmarile extragerilor pot fi vizualizate la adresa www.goldenbox.ro

Prin dezvoltarea casutelor de cautare, Pagini Aurii vine in intmpinarea nevoilor utilizatorilor de a aduce o cautare precisa de firme, produse si servicii oriunde in mediul online.

Multumim partenerilor nostri in acest proiect MB Dragan si Green Pixel.

Detalii concurs:

Pagini Aurii si cinci dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romnia Cabral Ibacka (cabral.ro), Denisa Brgau (denisuca.ro), Ionut Oprea (clickio.ro), Constantin Cocioaba (eCostin.ro) , Cristian China-Birta (chinezu.ro) si-au indemnat sustinatorii prin intermediul siteurilor lor si a retelelor de social media sa participe la concurs. Prin publicarea widgetului, detinatorii de site-uri sau bloggeri au intrat in echipa aleasa.

Ioana Iliescu
www.goldenbox.ro

Tel: 021.20.20.915
Fax: 021.316.0182
ioana.iliescu@paginiaurii.ro
http://www.paginiaurii.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top