Publisherul german Heise Medien Gruppe a preluat pachetul majoritar de actiuni de la Truvo Corporate, fosta divizie VNU World Directories care in anul 2004 a fost achizitionata de catre fondurile de investitii Apax Si Cinven. Grupul Truvo mai detine in acest moment companii de tip Pagini Aurii din Belgia, Irlanda, Portugalia, Africa de Sud si Porto Rico.

Prin achizitia pachetului majoritar de actiuni al Pagini Aurii intram pe o piata noua, cu un potential economic dovedit si ne consolidam pozitia in zona Europei Centrale si de Est. Pagini Aurii este un business robust si de traditie pe piata din Romnia, fiind si in zona de print si mai nou in online un instrument de business preferat al multor IMM-uri la nivel national – a declarat Ansgar Heise Geshftsfhrer Heise Medien Gruppe.

Heise Medien Gruppe este o companie de traditie in industria de ghiduri clasificate locale in Germania, cu operatiuni pe mai multe piete Central si Est-Europene.

Schimbarea actionariatului vine intr-un moment important in transformarea companiei Pagini Aurii intr-un furnizor de solutii 360grade pentru promovare locala, consolidnd proiectele anuntate inca de anul trecut. Pagini Aurii castiga un actionar, in fapt un partener, cu o strategie pe termen lung si experienta la nivel european in acest business a declarat Marco Stettler, Director General Pagini Aurii.

Despre Heise Medien Gruppe