window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Publisherul german Heise Medien Gruppe a preluat pachetul majoritar de actiuni de la Truvo Corporate, fosta divizie VNU World Directories care in anul 2004 a fost achizitionata de catre fondurile de investitii Apax Si Cinven. Grupul Truvo mai detine in acest moment companii de tip Pagini Aurii din Belgia, Irlanda, Portugalia, Africa de Sud si Porto Rico.

Prin achizitia pachetului majoritar de actiuni al Pagini Aurii intram pe o piata noua, cu un potential economic dovedit si ne consolidam pozitia in zona Europei Centrale si de Est. Pagini Aurii este un business robust si de traditie pe piata din Romnia, fiind si in zona de print si mai nou in online un instrument de business preferat al multor IMM-uri la nivel national – a declarat Ansgar Heise Geshftsfhrer Heise Medien Gruppe.

Heise Medien Gruppe este o companie de traditie in industria de ghiduri clasificate locale in Germania, cu operatiuni pe mai multe piete Central si Est-Europene.

Schimbarea actionariatului vine intr-un moment important in transformarea companiei Pagini Aurii intr-un furnizor de solutii 360grade pentru promovare locala, consolidnd proiectele anuntate inca de anul trecut. Pagini Aurii castiga un actionar, in fapt un partener, cu o strategie pe termen lung si experienta la nivel european in acest business a declarat Marco Stettler, Director General Pagini Aurii.

Despre Heise Medien Gruppe

Business de familie de peste 60 de ani, Heise Medien Grup este o companie de referinta in domeniul publicarii de ghiduri clasificate locale, carti de telefon si reviste specializate din Germania. Grupul este structurat pe doua directii: divizia ce publica ghiduri tip Pagini Aurii si divizia de editare presa specializata: revistele Computer Technology – cei mai multi abonati din Europa, iX – de asemeni pentru profesionistii in IT, editia gemana a Technology Review, ziarul online Telepolis, precum si alte publicatii specializate. Toate acestea furnizeaza informatii portalului Heise News Ticker, listat printre cele mai de succes surse de stiri de limba germana.

Incepnd cu 1992, Heise Medien Gruppe si-a extins activitatea in Austria, Lituania, Letonia, Republica Belarus si Rusia. Ca personal, grupul a depasit 1200 de angajati.

Heise.de, portalul grupului este incepnd cu luna decembrie 2009 in topul primelor 1000 de website-uri de pe internet, potrivit Alexa.com. De asemeni, www.dasoertliche.de si www.dastelefonbuch.de sunt printre cele mai vizitate site-uri de pe internet.

www.heise-medien.de

Despre Pagini Aurii SA

Pagini Aurii este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romnia si detine cca. 70% din aceasta piata. In Decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformndu-l intr-un motor de cautare business performant si complex. In portofoliul companiei se regasesc brand-uri precum: Pagini Aurii, paginiaurii.ro, Pagini Albe, Contact B2B Si Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro, CD Auriu.

Compania editeaza anual 14 ghiduri, cu o circulatie de 800.000 copii, furniznd informatii n mediul tiparit, online precum si aplicatii multimedia.

Ioana Iliescu

Tel: 021.20.20.915
Fax: 021.316.0182
ioana.iliescu@paginiaurii.ro
http://www.paginiaurii.ro

Go to Top