window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pagini Aurii SA anunta schimbarea directorului general

Domnul Jesper Simonsen este noul Director General al societatii Pagini Aurii.

Domnul Jesper Simonsen il inlocuieste in functie pe domnul Marco Stettler, care se alatura companiei Pagini Aurii acum un an, venind de la Ringier AG, companie elvetiana lider in domeniul editarii de ziare si reviste in Elvetia, Europa de Est si Asia, unde a activat pana de curand ca General Manager in Ucraina. Marco Stettler a venit cu scopul de a asigura tranzitia companiei Pagini Aurii catre un model new media, gasirea de noi oportunitati in piata si reformarea produsului tiparit.

„Cele mentionate mai sus au fost incepute si implementate cu succes de catre d-nul Marco Stettler care de asemenea a asigurat o tranzitie lina de la fostul proprietar Truvo la noul proprietar Heise. Astazi, avem o companie moderna si inclinata spre nou, care in acest moment are nevoie de abordari specifice pietei de ghiduri in special in departamentul vanzari, unde Dl Jesper Simonsen detine peste 15 ani de experienta” a declarat Iulian Boanta Director Marketing Pagini Aurii SA

Domnul Jesper Simonsen are mai mult de 25 de ani experienta internationala in conducerea unor companii de profil in cateva din tarile de est ale Europei (Lituania, Bielorusia, Letonia etc) si colaboreaza cu Heise Medien Gruppe de peste 9 ani.

Despre Heise Medien Gruppe

Business de familie de peste 60 de ani, Heise Medien Grup este o companie de referinta in domeniul publicarii de ghiduri clasificate locale, carti de telefon si reviste specializate din Germania. Grupul este structurat pe doua directii: divizia ce publica ghiduri tip Pagini Aurii si divizia de editare presa specializata: revistele Computer Technology – cei mai multi abonati din Europa, iX – de asemeni pentru profesionistii in IT, editia gemana a Technology Review, ziarul online Telepolis, precum si alte publicatii specializate. Toate acestea furnizeaza stiri portalului Heise News Ticker, listat printre cele mai de succes surse de stiri de limba germana.

Incepand cu 1992, Heise Medien Gruppe si-a extins activitatea in Austria, Lituania, Letonia, Republica Belarus si Rusia. Ca personal, grupul a depasit 1200 de angajati.

Heise.de, portalul grupului este incepand cu luna decembrie 2009 in topul primelor 1000 de website-uri de pe internet, potrivit Alexa.com. De asemeni, www.dasoertliche.de si www.dastelefonbuch.de sunt printre cele mai vizitate site-uri de pe internet.
www.heise-medien.de

Despre Pagini Aurii SA

Pagini Aurii este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania si detine cca. 70% din aceasta piata. In Decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformandu-l intr-un motor de cautare business performant si complex. In portofoliul companiei se regasesc brand-uri precum: Pagini Aurii, paginiaurii.ro, Pagini Albe, Contact B2B si Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro, CD Auriu.

Compania editeaza anual 14 ghiduri, cu o circulatie de 800.000 copii, furnizand informatii in mediul tiparit, online precum si aplicatii multimedia.

Tel: 021.20.20.915
Fax: 021.316.0182
ioana.iliescu@paginiaurii.ro
http://www.paginiaurii.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top