Dezvoltatorii proiectului „Pallady Towers Residence” au luat decizia de a reduce preturile apartamentelor cu suprafete mai mari, care se incadreaza in cota de TVA 24%, astfel incat cresterea TVA-ului de la 19% la 24% sa nu fie suportata de catre clienti.

Practic reducerea preturilor acestor apartamente cu 5% mentine acelasi nivel accesibil al preturilor pentru clientii interesati in achizitionarea unui apartament nou in Bulevardul Theodor Pallady langa statia de metrou 1 Decembrie 1918 si hypermarketurile recent deschise, Real si METRO Cash&Carry din Sectorul 3. In acest moment s-au vandut circa 40% din totalul apartamentelor disponibile in primele doua blocuri ale proiectului, dezvoltatorii incepand deja sa semneze contractele finale de vanzare-cumparare.

Despre proiect
Pallady Towers este situat in partea de Est a Bucurestiului, pe Bulevardul Theodor Pallady. Accesul se face direct din bulevard, asigurandu-se o legatura rapida cu centrul Capitalei si Autostrada Soarelui. Locuitorii ansamblului rezidential Pallady Towers se vor bucura de acces rapid la mijloacele de transport in comun, cum ar fi statia de metrou 1 Decembrie 1918 si o moderna linie de tramvai. In imediata apropiere se gasesc Policlinica Titan, Titan Mall, Hipermarketul Auchan, Hipermarketul REAL, METRO Cash&carry, scoli generale, licee, gradinite, parcuri si locuri de joaca, piata Trapezului etc.