Palmolive lanseaza noile creme de dus Palmolive Gourmet Mint Shake si Coconut Joy

Delectează-te cu noile sortimente de creme de duș Palmolive Gourmet – Palmolive Gourmet Mint Shake și Palmolive Gourmet Coconut Joy cu aromă de mentă și cocos, care îți vor încânta simțurile, oferindu-ți o experiență gourmet autentică. Cele două noi creme de duș completează gama Palmolive Gourmet – Vanilla Pleasure, Strawberry Touch și Chocolate Passion.

Noua cremă de duș Palmolive Gourmet Mint Shake, cu extract natural de mentă, are o formulă bogată și cremoasă. Cu un parfum revigorant și luxuriant ce îți va trezi simțurile, Palmolive Gourmet Mint Shake transformă dușul zilnic într-o experiență irezistibilă pentru minte și corp.

Dacă visezi la o vacanță exotică, atunci noua cremă de duș Palmolive Gourmet Coconut Joy, cu extract de cocos, este alegerea ideală. Parfumul ispititor alături de formula catifelată și cremoasă îți vor răsfăța simțurile, transformând dușul într-un moment de alint și evadare din rutina zilnică.

Descoperă experiența preferată Palmolive Gourmet

Cremele de duș Palmolive Gourmet te învăluie în aromele desertului preferat, oferindu-ți o senzație irezistibilă pe piele. Îți propunem un meniu generos cu sortimente delicioase din care să-ți alegi răsfățul zilnic:

  • Palmolive Gourmet Vanilla Pleasure, cu extracte seducătoare de vanilie;
  • Palmolive Gourmet Strawberry Touch, cu suc de căpșune;
  • Palmolive Gourmet Chocolate Passion, cu extracte îmbietoare de cacao;
  • Palmolive Gourmet Coconut Joy, cu extract de cocos exotic;
  • Palmolive Gourmet Mint Shake, cu extract de mentă răcoritoare.

Gama este disponibilă în hypermarketuri și supermarketuri, la prețul mediu de 10 lei pentru cel de 250ml, respectiv 15 lei pentru 500ml.

Despre Palmolive:

J. Johnson a deschis în anul 1864 o mică spălătorie și o fabrică de săpun în Milwaukee, Wisconsin. Fiul său Caleb s-a alăturat afacerii, iar în anul 1898 a creat un săpun verde, plutitor, bazat pe uleiuri de palmier și de măsline. L-a numit Palmolive. Nemulțumit, a căutat un ingredient care ar produce ceva mai dens și mai rafinat. A găsit acest ingredient la Târgul Mondial de la St. Louis din 1904, iar noul Palmolive a devenit mai asemănător cu săpunurile de toaletă care erau importate din Franța. În anul 1916, B. J. Johnson Soap Company și-a schimbat numele în Palmolive Company. Colgate și Palmolive au fuzionat în 1928.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.colgate.ro/app/PalmoliveEU/Equity/RO/range/gourmet.cwsp.