window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Parcul Grădina Icoanei se transformă într-un spațiu de manifestat, artă și cultură în aer liber

  • Grădina cu Artiști din Parcul Grădina Icoanei
Grădina cu Artiști din Parcul Grădina Icoanei

Parcul Grădina Icoanei din Sectorul 2 se transformă într-un spațiu de artă și cultură în aer liber, în cadrul evenimentului „Grădina cu Artiști”, găzduit de Primăria Sectorului 2, în weekendul 25 – 26 aprilie.

„Grădina cu Artiști” îşi propune să promoveze arta şi caritatea, sub diversele lor forme de manifestare, prin crearea unui spaţiu de relaxare accesibil atât artiştilor profesionişti şi amatori, cât şi publicului larg. Totodată, în mijlocul aglomeraţiei cotidiene, „Grădina cu Artişti” doreşte să ofere tuturor o alternativă de petrecere a timpului liber întrun spaţiu boem de relaxare şi bună-dispoziţie.

Atelierele Creative Arts
Cu ocazia ediției a 15-a a „Grădinii cu Artiști”, Creative Artsorganizează ateliere de facepainting, colaje primăvăratice și felicitări înflorate. În plus, toți copiii sunt invitați să testeze pictura cu lână , o tehnică care presupune folosirea doar a apei și a săpunului, direct pe lâna netoarsă, fără alte instrumente de tricotat sau cusut. Un alt atelier de testat este cel de ceramică organizat de meșterii de la Ch’artist. După cum îi spune și numele atelierului, cei mici vor putea modela în lut, pe care apoi îl vor picta.

Pe scenă
Judy Florescu este traducătoare și PR Cultural şi pentru că are un suflet mare va cânta pentru copii și mamele de la așezămăntul social din comuna Tătaru, județul Prahova,ajunși acolo din cauza violenței domestice.Nu există sărbătoare fără muzică și dans, așa că micuții din trupa Rall’s Bandvor alege cele mai antrenante ritmuri prin care vor invita toți copiii la dans.

Cu cățeii prin iarbă
Cum ar fi primăvara fără iarbă? Sigur că de la o petrecere pentru cel mai frumos anotimp al anului nu puteau lipsi cei de la Desculț în Iarbă, care îi vor găzdui pe peticul lor de verdeață pe prietenii lor de la Asociația AIA (Adoptă Iubește Adoră) cu tot cu cei mai simpatici cățeluși. Vizitatorii Grădinii cu Artiști vor putea achiziționa prăjituri, bijuterii, hăinuțe, coșuri și cărți, iar banii strânși vor fi donați adăposturilor de căței.

Sport în aer liber
Dacă a venit primăvara, nici măcar nu mai avem nevoie să mergem la sală. Sportul este totuși foarte important pentru o viață sănătoasă, așa că Mariana Drăgan, instructor de yoga cu certificare Yoga Alliance Internaţional, face o clasă demonstrativă de yoga. Din interior spre exterior, prin asane (posturi) și respirație, participanții vor lucra pentru a întări corpul și a crea flexibilitate, pentru o minte calmă, emoții conștiente și relaxare profundă. conștiente și relaxare profundă.

Board gaming în natură
Board gamingul nu trebuie să aibă loc numai în casă. La „Grădina cu Artiști” vei putea juca liniștit Dixit sau Saboteur, în timp ce soarele te mângâie ușor pe față. Iar dacă îți va plăcea vreun joc, îl vei putea cumpăra pe loc.

Intrarea la evenimentul „Grădina cu Artişti” este liberă.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top