window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Parentime lansează campania ”Parenting. Pe scurt”

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Centrul de cursuri pentru părinți Parentime a lansat campania ”Parenting. Pe scurt”, menită să fie o resursă de instrumente gratuite de parenting pentru familiile cu copii. În cadrul campaniei, psihologul american Larry Cohen va discuta cu Iulia Zamfir şi Miruna Pătraşcu, traineri Parentime, despre cele mai frecvente întrebări puse de părinţi. Campania ”Parenting. Pe scurt” se va desfășura sub forma unor mini interviuri care vor fi postate pe siteul www.parentime.ro marțea și joia, de la ora 12:00, timp de nouă săptămâni.

Printre temele abordate în interviuri se vor regăsi: ce alternative avem la pedepse și recompense, cum îi ajutăm pe copii să își depășească fricile, ce faci când ai un copil agresiv, ce faci când ai un copil timid, ce facem cu temele și activitățile extrașcolare ale copiilor, cum îmi ajut copilul dacă sunt divorțat, cum pot influența relația între frați ca ei să aibă o relație frumoasă, ce fac dacă anturajul copilului meu îl influențeaza negativ, cum transmiți copilului valorile tale etc.

Studiile UNICEF arată că 6 din 10 părinți din România își bat copiii, iar unul din 2 tați nu și-au luat azi copiii în brațe. Realitatea dureroasă este ca România este la început de drum în a schimba mentalitatea de creștere a copiilor. Prin intermediul cursurilor și campaniilor Parentime ne străduim să oferim părinților cât mai multe instrumente care să îi ajute să își crească copiii cu empatie, fără pedepse și recompense.” a declarat Miruna Pătrașcu, managing partner Parentime.

Campania ”Parenting. Pe scurt” se adresează părinților cu copii de orice vârstă, acoperind problematici de la copii mici până la adolescenți. Invitatul special al campaniei este renumitul psiholog Larry Cohen, specialist în interacțiunea cu copilul prin joc. Cărțile lui, Rețete de jocuri și Rețete contra îngrijorării, utilizate de părinți din întreaga lume, au fost traduse cu sprijinul Parentime în limba română.

Proiectul ”Parenting. Pe scurt” este organizat de Parentime. Următorul clip din cadrul campaniei va fi publicat joi, 7 mai, la ora 12:00 pe http://www.parentime.ro/resurse/parenting-pe-scurt/.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top