window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Parentime susține proiectul ”Clasic e Fantastic”

www.parentime.ro - logo ParentimeParentime vă invită să participați la concertul ”Clasic e Fantastic – să înțelegem muzica”. Concertul va avea loc la Ateneul Român, pe 6 mai, începând cu ora 11:00. Evenimentul face parte dintr-un extins proiect educațional, destinat copiilor și tinerilor.

Am decis să ne implicăm în sponsorizarea acestui proiect, deoarece ne dorim să contribuim la înfrumusețarea lumii în care trăiesc copiii noștri. Iar educația muzicală poate aduce multă bucurie în viața copiilor. Ne-a bucurat de reacția publicului de la concertele anterioare și așteptăm cu nerăbdare evenimentul de pe 6 mai. Cu siguranță va fi o experiență foarte plăcută pentru cei mici, dar și pentru părinții lor.” a declarat Miruna Pătrașcu, Managing Partner, Parentime.

Clasic e Fantastic™ este cel mai amplu demers educațional de muzică clasică destinat copiilor și tinerilor, derulat de Filarmonica “George Enescu” şi Asociaţia Clasic e fantastic. În proiect sunt implicaţi  muziciani profesionişti şi amatori, alături de studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. Parentime a sponsorizat până în prezent mai multe concerte din seria ”Clasic e Fantastic”.

Urmându-și misiunea de a face o lume mai frumoasă pentru copii, Parentime continuă seria acțiunilor din această primăvară cu organizarea evenimentului Atelierele de Parenting. Timp de două zile, trainerii vor susține seminarii si workshopuri dedicate părinților, bunicilor și persoanelor care interacționează frecvent cu copiii. Invitatul special al acestui eveniment este Larry Cohen, unul dintre cei mai renumiți experți mondiali în jocul copilului.

––

Înființat în 2008, Parentime s-a născut din dorința de a acorda părinților un set de instrumente necesare pentru a face din experiența de părinte o experiență plăcută și relaxată. Pentru că a fi parinte este cel mai dificil ”job” al vieții și nu ar trebui să fie singurul pentru care să nu ai o pregătire formală.

Parentime este reprezentant exclusiv în România al Fundaţiei Gordon Training International.

Fundaţia Gordon Training International este o companie de training renumită în lume, înfiinţată de psihologul Thomas Gordon, care are ca misiune echiparea oamenilor din întreaga lume cu aptitudini de comunicare democratică şi rezolvare de conflict cu câştig de ambele părţi.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Miruna Pătrașcu

021 330 33 85

office@parentime.ro

http://www.parentime.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top