window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Noi parteneri si-au anuntat participarea la prima conferinta dedicata mediilor de programare, Programatica 2010, eveniment organizat de catre Agora Group, o editura specializata cu experienta de peste 18 ani in industria IT&C, in data de 26 noiembrie 2010, la Hotel Intercontinental, Bucuresti.

Reprezentanti ai companiilor Oracle Romania, IBM Romania, Microsoft Romania, Cubrid, Zitec vor sustine prezentari pe parcursul evenimentului, punctand ultimele noutati, strategiile si directiile de evolutie ale diferitelor platforme de dezvoltare. In structura evenimentului sunt cuprinse si cateva workshop-uri interactive, sustinute de catre partenerii si comunitatile Candoo, Drupal Romania, Wordcamp si Open Agile Romania.

In cadrul conferintei Programatica 2010 vor fi prezentate si dezbatute noutati legate de platformele Java, .NET, IBM Rational, metodologii si procese de dezvoltare Agile, cloud computing, solutii mobile, WEB, PHP, drepturi de proprietate si modele de licentiere.

Astfel, participantii vor putea sa aleaga cea mai potrivita platforma pentru aplicatiile pe care intentioneaza sa le dezvolte si sa faca schimb de experienta si de idei.

Evenimentul este promovat cu ajutor partenerilor media: Osn.ro, PHP Romania, ITStiri.ro, Joobs, Java Romania, World IT, Lucrez in IT, TehnoPOL, RONUA, IT Trends, Digital Trends, Agora News, PR Wave, PR Wave Directory, Medialook si Smart FM. Alti parteneri: ARIES, ANIS, Byblos, iNES, DigiSign.

Aflati mai multe detalii despre Programatica 2010 pe www.programatica.ro .

Despre Agora Group
Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina. Agora Group este prezent in piata publicatiilor IT&C din 1992.
In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul zilnic de tiri AgoraNews.
Detalii pe www.agora.ro i www.byblos.ro .

PR
andreea.maier@agora.ro
http://www.programatica.ro

Go to Top