Parteneriat LOTERIA ROMANA si NOVOMATIC

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/business / banci / asigurari / finante/Parteneriat LOTERIA ROMANA si NOVOMATIC
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Loteria Romana si grupul de companii NOVOMATIC au semnat un parteneriat pe termen lung in domeniul videoloteriei.

In urma unor negocieri, finalizate cu succes, si a unei proceduri de selectie la care au participat cinci dintre cele mai importante companii la nivel international in domeniul terminalelor de videoloterie, Loteria Romana a selectat compania NOVOMATIC pentru furnizarea unui numar de 10.000 de terminale de videoloterie de ultima generatie, inclusiv sistemul de videoloterie aferent care cuprinde un sistem de Jackpot, servicii de mentenanta, piese de schimb, logistica etc. in locatiile apartinand Loteriei Romane de pe teritoriul tarii, in baza unui parteneriat incheiat pentru o perioada de 15 ani. Conform cerintelor, contractul semnat la Bucuresti prevede ca veniturile nete sa fie impartite echitabil intre cei doi parteneri, in cota de 50% – 50%. De asemenea, contractul stipuleaza ca sistemul de videoloterie sa fie implementat in limitele unui grafic de timp bine delimitat, iar instalarea aparatelor de videoloterie sa se desfasoare in conformitate cu planul de executie. Acest sistem va fi asigurat in baza unei garantii bancare in valoare de 20 milioane de euro. In plus, s-au stabilit prevederi referitoare la conditiile corecte de reziliere pentru ambele parti. Tot in baza acestui contract, Loteriei Romane i se garanteaza un venit proportional, de minimum 75 milioane de euro.

Pentru gestionarea proiectului, NOVOMATIC a infiintat o filiala in Romania, iar primele terminale de videoloterie care vor oferi cele mai moderne jocuri, impreuna cu sistemul aferent, vor fi puse in functiune incepand cu 1 decembrie 2013.

Adrian Manolache, Director General al Loteriei Romane: „Contractul incheiat cu NOVOMATIC este o oportunitate unica de a aduce, incepand din acest moment, o perspectiva noua si corecta, pe termen lung, asupra activitatii noastre de videoleterie. Loteria Romana nu va mai fi nevoita sa faca investitii suplimentare pentru acest parteneriat. Cooperam cu un partener international cu o experienta vasta in domeniu. In plus, Loteria Romana va avea posibilitatea, conform prevederilor contractuale, sa verifice cu precadere, in orice moment, in baza unui audit, sistemul de videoloterie si algoritmul de determinare a castigurilor, intr-o maniera transparenta si riguroasa. Acest lucru ne asigura o functionare optima a terminalelor de videoloterie din punct de vedere economic. Apreciem in mod real posibilitatea de a colabora cu NOVOMATIC.“

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Ryszard Presch, COO al NOVOMATIC AG si CEO al Austrian Gaming Industries GmbH:” Acest contract pe termen lung este o recunoastere a competentei noastre in domeniu si scoate inca o data in evidenta rolul nostru de lider pe piata internationala de videoloterie. As dori sa multumim partenerului nostru, Loteria Romana, pentru increderea acordata si asteptam cu interes sa colaboram. Sunt increzator ca va fi o colaborare de succes pentru ambele parti.”

Despre Loteria Romana

De 107 ani, Compania Nationala “Loteria Romana” functioneaza in scop social, sustine actiuni sportive si educative, finanteaza actiuni de promovare a culturii si a valorilor romanesti si sprijina proiecte umanitare. Misiunea Loteriei Romane este de a maximiza veniturile dedicate finantarii obiectivelor de interes public national prin oferirea de jocuri responsabile care sa indeplineasca cerintele si asteptarile jucatorilor, oferindu-le in acelasi timp jocuri la cele mai inalte standarde de securitate si integritate, elemente primordiale in construirea si mentinerea credibilitatii in randul acestora. Viziunea Loteriei Romane este de a dezvolta jocuri de noroc moderne, diversificate si atractive si de a constientiza jucatorii ca veniturile generate sunt destinate unor scopuri concrete iar ei vor beneficia de pe urma acestora.

Despre Novomatic

Grupul NOVOMATIC este unul dintre cei mai mari producatori si operatori internationali de echipamente de jocuri de noroc, avand peste 20.000 angajati la nivel mondial. Infiintat de catre Prof. Johann F. Graf, grupul detine filiale in 43 de tari si exporta echipamente de joc de inalta tehnologie in 80 de tari. Grupul exploateaza peste 215.000 de echipamente de joc in cele aproximativ 1.400 de cazinouri si sali de jocuri de noroc, cat si prin contracte de inchiriere. De asemenea, din grup fac parte atat compania Admiral Sportwetten GmbH – lider pe piata de pariuri sportive in Austria, cu peste 200 de locatii, cat si compania vieneza Greentube Internet Entertainment Solutions GmbH – specializata in jocuri de noroc online.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top