window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Parteneriat strategic pentru Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSCompania de cercetare si consultanta in managementul performantei, Acumen Integrat si Contrast Management Consulting & Training au incheiat un parteneriat strategic pentru Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012, cel mai important eveniment al anului dedicat managementului performantei si conceptului Balanced Scorecard in Romania.
Incheierea acestui acord strategic are ca scop promovarea initiativelor in managementul performantei a profesionistilor din Romania, precum  si formarea unei imagini mai bune a domeniului managementul performantei ca si capabilitate centrala in administrarea afacerilor in organizatiile din Romania.

Acumen Integrat si Contrast Management Consulting & Training considera ca Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012 este oportunitatea excelenta pentru profesionistii interesati de managementul performantei sa cunoasca, sa inteleaga si sa asimileze tendintele, tacticile, strategiile si aplicatiile practice in managementul performantei atat la nivel global, cat si la nivelul organizatiilor din Romania.

Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012 are loc in perioada 16-18 mai la Bucuresti, in cadrul hotelului Howard Johnson Grand Plaza. Evenimentul isi propune sa reuneasca peste 100 de practicieni in managementul performantei din tara si din strainatate, cu scopul de a impartasi experienta vorbitorilor prin prezentarea celor mai noi studii de caz si bune practici in utilizarea si implementarea instrumentelor si sistemelor de management al performantei, la diferite niveluri organizationale.

Adrian Brudan, directorul Forumului si Manager Solutii Performanta Organizationala in cadrul Acumen Integrat, considera ca „Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012 completeaza seria de evenimente dedicate profesionistilor din Romania interesati de managementul performantei. Prin aceste initiative dorim sa contribuim la crearea unui mediu economic romanesc cu profesionalism si excelenta in managementul performantei dezvoltand nivelul de expertiza in organizatiile din Romania prin prezentarea de studii de caz si bune practici de la nivel national si international”.

Remus Laes, Managing Partner Contrast Management Consulting & Training si vorbitor in cadrul Forumului Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012, la sectiunea „Strategie si planificare strategica” a modulului Conferinta din 17 – 18 mai, adauga ca „Prin evenimentul dedicat performantei, strategiei si conceptului Balanced Scorecard in Romania, cele doua companii, Contrast Management Consulting&Training si Acumen Integrat isi doresc sa le ofere profesionistilor din Romania interesati de managementul performantei suportul practic si de networking adecvat contribuind in acest fel la managementul performant al companiei”.
Despre Contrast Management Consulting & Training
Contrast Management Consulting & Training este filiala din Romania a grupului Contrast Management-Consulting, cu sediul la Viena. Contrast este lider pe piata consultantei strategice si controlling-ului in Austria si una dintre primele cinci companii de consultanta in management de pe piata romaneasca. Principalele produse oferite au ca scop cresterea performantelor strategice si financiare ale companiilor, dezvoltarea functiei de controlling a acestora, precum si instruirea managerilor in controlling si finante.
Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea utilizarii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza platforma IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Contact
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Adina Babaligea – Office Manager Contrast Management Consulting & Training
Tel.: +40 31 425 35 65, Email: adina.babaligea@contrast-consulting.com

Cosmin Dumitru Chindris, Manager de Proiect Forum
Tel.: +40 740 963 913
Email: Cosmin.Chindris@acumen.ro
Web: www.acumenintegrat.ro

Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare Forum
Tel.: +40 264 414 360 / +40 726 268 669
Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro
Web: www.acumenintegrat.ro

Go to Top